• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Utiahne to hry?
Cavte, utiahne tento notebook hry ako Minecraft, CS 1.6 atd...? Prip. Na kolko fps?
https://www.lacne-pc.sk/eshop/notebook- ... p-5607.php
https://www.lacne-pc.sk/eshop/notebook- ... p-5607.php
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
[Vyriešené] Utiahne to hry?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Utiahne to hry?
Možno utiahne aj Metin 2, pohodka!
-
GEMBLER - Pokročilý
piskvorky a excel utiahne urcite... inak nic...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Zaujimave... Zrazu ziadne komponenty neutiahnu hry. Mozem sem dat kludne ntb alebo stolny pc s i7, alebo i9, a aj tak napises ze to neutiahne... Ty musis mat iny komp kamarade... Ty mas urcite intel core i9999, grafiku nvidia geforce gtx 999999999999 ze? Ked ziadny iny stroj hry neutiahne. Tak potom naco si v dnesnej dobe kupovat pc? Ved hry ziadny pc neutiahne.... Dam ti otazku: aky podla teba pc utiahne hry? Lebo uzcsom sem pisal viacero kmponentov, a vzdy si odpisal ze je to slabota. Intel corw i5 je slaby podla teba. Okay, tak podla mna je procesor intel core i7 tiez slaby. Ako... Nehnevaj sa na mna, ale ty mas na vsetko odpoved NIE. Hlavna vec ze tvoj komp je taky uzastny, ze utiahne gta v na 10 000 fps ze... Vysvetli mi to...
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
MajorGames4 píše:Zaujimave... Zrazu ziadne komponenty neutiahnu hry. Mozem sem dat kludne ntb alebo stolny pc s i7, alebo i9, a aj tak napises ze to neutiahne... Ty musis mat iny komp kamarade... Ty mas urcite intel core i9999, grafiku nvidia geforce gtx 999999999999 ze? Ked ziadny iny stroj hry neutiahne. Tak potom naco si v dnesnej dobe kupovat pc? Ved hry ziadny pc neutiahne.... Dam ti otazku: aky podla teba pc utiahne hry? Lebo uzcsom sem pisal viacero kmponentov, a vzdy si odpisal ze je to slabota. Intel corw i5 je slaby podla teba. Okay, tak podla mna je procesor intel core i7 tiez slaby. Ako... Nehnevaj sa na mna, ale ty mas na vsetko odpoved NIE. Hlavna vec ze tvoj komp je taky uzastny, ze utiahne gta v na 10 000 fps ze... Vysvetli mi to...
pocuvaj Ty inteligent... pozri si, co ma ten NTB za CPU a grafiku... ten procesor je Mkovy stary 5 rokov (2 jadra s HT)... a to by si chcel, aby utiahlo hry ? nez napises hlupost, skus si nieco precitat o hardveri ako aj minimalne poziadavky hier... nehovorim o tom, ze grafika je tam len ta na CPU a to je tiez hnoj... musis byt vymeteny, alebo naivny, ak si myslis, ze za ~300 ecok kupis masinu na hry... netusim akym omylom si Ty mohol dostat PC supporta ked nemas ani zakladne znalosti ohladom HW...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
MajorGames4 píše:Hlavna vec ze tvoj komp je taky uzastny, ze utiahne gta v na 10 000 fps ze...
Ty umíš okem vnímat 10.000 FPS? :O
-
GEMBLER - Pokročilý
Easy odpoved - asi utahne, ale necekej nejakej extra vykon, ani CS 1.6 na tomhle nepobezi nejak extra dobre. Staci si ale pohrat s rozlisenim a mozny je vsechno
Samozrejme novejsi hry na tom nerozjedes.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Tak teda pozeral som na yt dokonca este horsie parametre nez su u tohoto notebooku lebo typek mal grafiku intel hd 3000 a tu je 4000, a v pohode zvladol mc, cs 1.6 atd... takze neviem co tu pisete somariny ze je to naprd notebook. Dalej... pokial si pametate, tak som mal ntb s intel hd 400, procesor bol tiez nejaky starsi. Jedna sa o ntb lenovo ideapad 100s 14IBR. Na tomto ntb (ked mi tam este fungoval win) som bez problemov utiahol hry ako minecraft (40 - 45 fps) counter strike 1.6 atd... skratka hry s podobnou grafikou ako ma cs 1.6. Tento notebook je ovela vykonnejsi, a pisete sem kraviny. Taktiez som si robil aj rozne testy na nete, ci mi to zvladne a kazdy test bol pozitivny. Takze neviem sice co tu fetujete, ale tento ntb utiahne v pohode hry s nenarocnou grafikou. A schvalne si dajte do youtube podobne parametre tomuto repasakovy, a sami uvidite ake hry to vsetko zvladne.
Zaver: Notebook je dostatocne silny na beznu pracu, a na nenarocne hry!
Tema: Vyriesena!
Dodatok: Budem si kupovat este aj stolny pc, takze do buducna tento ntb bude sluzit skor ako taka "zaloha", ked sa mi nieco stane s pc.
A este aj toto, keby si si napr. Vyhladal pc s podobnymi parametrami napr. Na alze, zacvakal by si aj cez 500 - 600€. Repasovany mas aj za 80€ a to je myslim si ze co povedat.. ano, viem co je repasovane pc! A ja som aj vyrastal este so starym pc, kde boli 98-cky. Takze ja mam skor rad starsie pc, nez nejake nadupane stroje. Keby som si chcel zahrat napr. Gta 4, 5 atd... tak mam na to xbox 360, tak naco si tu hru budem kupovat este aj na pc? ...
Dodatok: Budem si kupovat este aj stolny pc, takze do buducna tento ntb bude sluzit skor ako taka "zaloha", ked sa mi nieco stane s pc.
A este aj toto, keby si si napr. Vyhladal pc s podobnymi parametrami napr. Na alze, zacvakal by si aj cez 500 - 600€. Repasovany mas aj za 80€ a to je myslim si ze co povedat.. ano, viem co je repasovane pc! A ja som aj vyrastal este so starym pc, kde boli 98-cky. Takze ja mam skor rad starsie pc, nez nejake nadupane stroje. Keby som si chcel zahrat napr. Gta 4, 5 atd... tak mam na to xbox 360, tak naco si tu hru budem kupovat este aj na pc? ...
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
MajorGames4 píše:A este aj toto, keby si si napr. Vyhladal pc s podobnymi parametrami napr. Na alze, zacvakal by si aj cez 500 - 600€. Repasovany mas aj za 80€ a to je myslim si ze co povedat.. ano, viem co je repasovane pc! A ja som aj vyrastal este so starym pc, kde boli 98-cky. Takze ja mam skor rad starsie pc, nez nejake nadupane stroje. Keby som si chcel zahrat napr. Gta 4, 5 atd... tak mam na to xbox 360, tak naco si tu hru budem kupovat este aj na pc? ...
Parametrický taký istý nenájdeš. Ten procesor bol terno v roku 2013

Kupovať taký stroj, ktorý nikdy nemal byť herný, na hranie hier môže byť v konečnom dôsledku len stratou času a peňazí.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tak z mojho uhla pohľadu hovorím že úplne zbytočne teraz ušetríš zopár stovák eur pretože chceš údajne hrať len "cs 1.6 a MC". To chceš teraz ale počkaj o rok, možno o dva. Výkon notebooku pôjde dole tak ako všetkého ostatného, ty sa možno preorientuješ na iné, náročnejšie hry a bum. Hneď musíš kupovať nový. Ďaľšia vec ako si písal že chceš kupovať neskôr PC. To je aká logika? Najprv kúpiť laptop s ktorým chceš hrávať hry a potom si kúpiť PC orientovaný na hry? To radšej ušetri tých 300 eur, nekupuj ten laptop a odlož si do šporkasky. Za 800 eur vieš v dnešnej dobe poskladať dosť slušnú mašinu, prípadne ti s tým určite rád pomôže nejaký support tu na GS, kľudne napíš aj mne a niečo ti zoskladám. Ak máš možnosť objednávať súčiastky na firmu tak hneď ušetríš 20% čo neznie veľa ale ver mi že je to obrovský rozdieľ ked sa pohybuješ v takýchto drahých veciach. Ak by si eventuálne aj potreboval nejaký laptop kvôli škole/práci, tak si ho kúpiš potom. Z môjho pohľadu to vyzerá že sú tvoja priorita hry a laptop ti jednak hry neutiahne tak ako si prestavuješ, začne sa prehrievať, prejavuje sa thermal throttling, odchádzajú súčiastky, opravy sú drahé a ceľkovo sa to neoplatí. Musíš myslieť aj do budúcnosti keď sa ti povedzme zíde niečo na rôzne programy a nie hry. Vtedy je vždy lepšia full-size grafika, CPU a RAMka ako nejaká zmenšená stará herka.. Je dôvod prečo je ten laptop tak lacný.
Dúfam že som pomohol. Veľa štastia vo vyberaní.
Dúfam že som pomohol. Veľa štastia vo vyberaní.
-
strafemachine - Zkušený
Dakujem za rady a vase skusensti,
A pc na hry som nemyslel tak, ze napr. Zapne mc a parim 2 hod. V kuse. Nie... Ja zapnem napr. Mc, a hram vzdy max. Pol hodinku, potom ho vypnem a zasa ho zapnem napr. Za take 3 hodiny. Nepotrebujem pc s nvidia geforce gtx 1080 atd... Uplne mi staci kancelarsky stroj. Skratka hry hravam len obcas, a malo kedy.
A pc na hry som nemyslel tak, ze napr. Zapne mc a parim 2 hod. V kuse. Nie... Ja zapnem napr. Mc, a hram vzdy max. Pol hodinku, potom ho vypnem a zasa ho zapnem napr. Za take 3 hodiny. Nepotrebujem pc s nvidia geforce gtx 1080 atd... Uplne mi staci kancelarsky stroj. Skratka hry hravam len obcas, a malo kedy.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
MajorGames4 píše:Tak teda pozeral som na yt dokonca este horsie parametre nez su u tohoto notebooku lebo typek mal grafiku intel hd 3000 a tu je 4000, a v pohode zvladol mc, cs 1.6 atd... takze neviem co tu pisete somariny ze je to naprd notebook. Dalej... pokial si pametate, tak som mal ntb s intel hd 400, procesor bol tiez nejaky starsi. Jedna sa o ntb lenovo ideapad 100s 14IBR. Na tomto ntb (ked mi tam este fungoval win) som bez problemov utiahol hry ako minecraft (40 - 45 fps) counter strike 1.6 atd... skratka hry s podobnou grafikou ako ma cs 1.6. Tento notebook je ovela vykonnejsi, a pisete sem kraviny. Taktiez som si robil aj rozne testy na nete, ci mi to zvladne a kazdy test bol pozitivny. Takze neviem sice co tu fetujete, ale tento ntb utiahne v pohode hry s nenarocnou grafikou. A schvalne si dajte do youtube podobne parametre tomuto repasakovy, a sami uvidite ake hry to vsetko zvladne.
Tak v tom pripade nechapu, proc sem teda pises, kdyz nechces vedet nazor jinych lidi

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Téma dlhšiu dobu bez odpovedi, vyriešené.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
• Stránka 1 z 1