• Stránka 1 z 1
Predám Main Steam účet
Ahojte,
Predávam svoj main Steam účet s celkom fajn Dota rankom. S hraním už nie som tak aktívny ako za mladých čias a steam absolútne nevyužívam. Keď aj zapnem nejakú hru tak len čisto cez Battlenet (WoW, diablo...). Takže steam už je pre mňa pomerne nepotrebná vec. Niekomu možno poslúži
- Steam účet lvl 10 (4 ročný)
- Čistý, bez banov a pod.
- Dota 2 rank - 4,0K solo / 3K party (Ancient 6)
- CSGO - Prime account, zatiaľ unranked ale po prvej výhre by to malo hodiť Gold Novu na 100%
Čo sa inventáru týka moc tam toho nie je. V dote 400+ itemov a ostatné hry to ani nestojí za reč.
BATTLEPASS aktívny
HRY kt. sa nachádzajú na tomto účte a majú nejakú tú hodnotu:
- PubG
- Battalion 1944
- RUST
- Skyrim
- Oblivion
- Insurgency
- Chivalry medieval Warfare
- NORTHGARD
- Worms Clan Wars
- DIRT 3
- DOOM
- Spintires
Je ich tam viac ale spomenul som len tie "top".
Link k účtu:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198223423564/
Cena by bola 80€.
Ako, ideálne by bolo sa stretnúť osobne v rámci Bratislavy. Hlavne z vašej strany by to bolo lepšie, mohli by ste byť kľudnejší
No ak by sa našiel nejaký odvážlivec kľudne to vieme zriešiť aj prostredníctvom internetu, prevod na účet.
P.S
Steam Calculator mi vyhodil kao hodnotu účtu 104-320€. Takže myslím že moja ponuka je v celku fajn.
Predávam svoj main Steam účet s celkom fajn Dota rankom. S hraním už nie som tak aktívny ako za mladých čias a steam absolútne nevyužívam. Keď aj zapnem nejakú hru tak len čisto cez Battlenet (WoW, diablo...). Takže steam už je pre mňa pomerne nepotrebná vec. Niekomu možno poslúži

- Steam účet lvl 10 (4 ročný)
- Čistý, bez banov a pod.
- Dota 2 rank - 4,0K solo / 3K party (Ancient 6)
- CSGO - Prime account, zatiaľ unranked ale po prvej výhre by to malo hodiť Gold Novu na 100%
Čo sa inventáru týka moc tam toho nie je. V dote 400+ itemov a ostatné hry to ani nestojí za reč.
BATTLEPASS aktívny
HRY kt. sa nachádzajú na tomto účte a majú nejakú tú hodnotu:
- PubG
- Battalion 1944
- RUST
- Skyrim
- Oblivion
- Insurgency
- Chivalry medieval Warfare
- NORTHGARD
- Worms Clan Wars
- DIRT 3
- DOOM
- Spintires
Je ich tam viac ale spomenul som len tie "top".
Link k účtu:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198223423564/
Cena by bola 80€.
Ako, ideálne by bolo sa stretnúť osobne v rámci Bratislavy. Hlavne z vašej strany by to bolo lepšie, mohli by ste byť kľudnejší

No ak by sa našiel nejaký odvážlivec kľudne to vieme zriešiť aj prostredníctvom internetu, prevod na účet.
P.S
Steam Calculator mi vyhodil kao hodnotu účtu 104-320€. Takže myslím že moja ponuka je v celku fajn.

- Nocivran
- Kolemjdoucí
Predám Main Steam účet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Predám Main Steam účet
za 80 euro, tak to celkem gl xd.
cau

---------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
-
gamesites158 - Drbna
• Stránka 1 z 1