• Stránka 1 z 1
pravidla si strc :D
Trapas ako vsetk oriesite.... ano som vulgarny, ano nadavam na servery... ano admini su zbytocni lebo som tam videl 1x slay za tych x map co som tam odohral.... takze admini tam chodia asi ako ryby na ryby a riesia tam hovno... nezaujima ma ako tu mate pravidla nezaujimaju ma vase pravidla a nezaujima ma ani tento portal registroval som sa tu vtedy ked som dostal ban za nadavanie teraz to riesim znova....
a pisem do spravneho fora kedze je to staznost na admina, ktory ani nic nenapisal ani neupozornil a hned dal ban, aspon sa mohol predstavit.... o unban neziadam kedze bol na 30sekund.. takze vidim ze na forum je zbytocne chodit, kedze sa tu rodinkujete a tlapkate si jeden druhemu po pleciach... ja som dostal ban a som aj za to zodpovedny a neviem pisat staznost podla vzho vzoru, takze v podstate neni co riesit.. admin je boh a user je len nahraditelne hovno... sprtajte si v nose dalej a zamknite to skor ako sa sem niekto vyjadri............................................... . l ..
a pisem do spravneho fora kedze je to staznost na admina, ktory ani nic nenapisal ani neupozornil a hned dal ban, aspon sa mohol predstavit.... o unban neziadam kedze bol na 30sekund.. takze vidim ze na forum je zbytocne chodit, kedze sa tu rodinkujete a tlapkate si jeden druhemu po pleciach... ja som dostal ban a som aj za to zodpovedny a neviem pisat staznost podla vzho vzoru, takze v podstate neni co riesit.. admin je boh a user je len nahraditelne hovno... sprtajte si v nose dalej a zamknite to skor ako sa sem niekto vyjadri............................................... . l ..
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
pravidla si strc :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: pravidla si strc :D
Ještě něco podobného a budeš mít problém. Když nedokážeš napsat do správné sekce, popřípadě tak, jak máš, tak není co řešit. A ne, uživatelé nejsou nahraditelná ho*na.
LOCK
Btw. Pokud jsem Bůh, měl bych mít super schopnosti - nemám
edit by lenny: Na kterém že to modu tenhle chlapce hraje? Prosím, pošlete mi to PMkou
LOCK
Btw. Pokud jsem Bůh, měl bych mít super schopnosti - nemám

edit by lenny: Na kterém že to modu tenhle chlapce hraje? Prosím, pošlete mi to PMkou

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1