Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie Chronic

Příspěvekod StraferStrafer » 10 bře 2025, 14:52

Ahoj mam otazku kdy bude reset na Zombie Chornicu uz by to chtelo nakej ten reset no a taky update jo protoze tam jsou furt ty same veci tak by to chtelo neco pridat a podle me by to zaclo hrat vice a vice lidi a na kazdem serveru by mohl byt nakej ten update Treba na BB je update skoru furt a hraje tam celkem dost lidi :) prosim nakej feedback
StraferStrafer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie Chronic

od Rumcajz » 10 bře 2025, 14:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Chronic

Příspěvekod G3n3r3l » 11 dub 2025, 01:36

Zdravíčko :) Na toto ti odpoviem asi najlepšie ja keďže tuto tému som primárne riešil s vedením aj s HLSA už pred rokmi. Update na zombie s najväčšou pravdepodobnosťou nebude a vysvetlim prečo. Toto sa rieši vyše 5 rokov. V roku 2020 som urobil komplet Bug report + vylepšenia čo by sa mali spraviť. Vedenie ma požiadalo a tak dostali potrebné informácie. Poznačili si to a ďalej neviem. O rok neskôr v 2021 som mal zohnaných dokonca aj dvoch developerov na to + jedného mappera ak by napr. Luther bol veľmi zaneprázdnený. Nedostal som odpoveď vtedy. Cca v roku 2022 (nepamätám si) ma kontaktoval Yamal, že mal akoby povolenie od vedenia, že ma na to človeka, ktorý by to bol ochotný spraviť. Meno si už nepamätám. Bol som to o pár mesiacov po konverzácii s Yamalom pozrieť a nič sa nespravilo dokonca pribudli 2 bugy navyše ak sa nemýlim. Teraz po rokoch som bol na GS pozrieť ZM servery a dokonca aj tí dvaja admini ktorých som doporučil aby dohliadali na servery tak jeden sa na to po pol roku vykašlal a ten druhý odišiel myslím na Jailbreak. Z toho čo som videl na serveroch cez Vianoce či kedy som tam bol pozrieť lebo som bol doma po dlhom čase tak aj nejaké to spravovanie zm serverov ide dole. Hráči si oveľa viac dovoľujú, tímovanie bežné, nadávky taktiež. Nechcem na nikoho hádzať vinu, proste to napísať tak ako to je neutrálne. Za mňa zm je dobrý projekt škoda, že to ide dole. Je to aj vidieť na počte hráčov, že je celkom nízky tak asi čas tomu dať zbohom. :/ Inak pekne spomienky mám na to musím priznať :))
Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
G3n3r3l
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Zombie Servery