• Stránka 1 z 1
[V] JudyAlvarez/JB1/NeschopnostCT,FreeVote
Nick: JudyAlvarez ; STEAM_0:1:125327660 ; https://ctrlv.sk/YNBc
Dátum a čas: 12. 12. 2024 ; 12:00 +/-
Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-241212115 ... ts.dem.zip
Vyčasovanie:
2:30 - Hráči sa nemajú hýbať, Namii sa hýbe, JudyAlvarez jej nadržuje a nezabije ju resp. nenahlási nevýhodu - nadržiava
4:20 - JudyAlvarez zapína čiken mód mimo zbrojku
23:25 - Namii napísala odpoveď na otázku omnoho skôr avšak JudyAlvarez to ignoruje - nadržiava
33:40 - JudyAlvarez sa naschvál zabije ako CT
35:50 - JudyAlvarez nahlási nevýhodu za to že hráč nebol na stole, ktorú potom "stiahne" lebo zistil že Tčko je jeho kamoš - nadržiava
36:15 - JudyAlvarez dáva freevote (Taktiež aj druhé CT, ale to bude v ďalšom nahlásení)
41:10 - Hráči majú isť do modrej miestnosti na zadnú stenu, avšak JudyAlvarez nadržiava hráčovi ee a nezabije ho, resp. nedá nevýhodu - nadržiava
43:10 - Hráči majú doplňovať ku zbrojke, hráč ee nedoplňuje, avšak JudyAlvarez ho nezabije, resp. nedá nevýhodu - nadržiava
Mal som veľmi silné nutkanie orezať SID, tak ako to robia hráči pri posledných nahláseniach, avšak odolal som pokušeniu
Dátum a čas: 12. 12. 2024 ; 12:00 +/-
Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-241212115 ... ts.dem.zip
Vyčasovanie:
2:30 - Hráči sa nemajú hýbať, Namii sa hýbe, JudyAlvarez jej nadržuje a nezabije ju resp. nenahlási nevýhodu - nadržiava
4:20 - JudyAlvarez zapína čiken mód mimo zbrojku
23:25 - Namii napísala odpoveď na otázku omnoho skôr avšak JudyAlvarez to ignoruje - nadržiava
33:40 - JudyAlvarez sa naschvál zabije ako CT
35:50 - JudyAlvarez nahlási nevýhodu za to že hráč nebol na stole, ktorú potom "stiahne" lebo zistil že Tčko je jeho kamoš - nadržiava
36:15 - JudyAlvarez dáva freevote (Taktiež aj druhé CT, ale to bude v ďalšom nahlásení)
41:10 - Hráči majú isť do modrej miestnosti na zadnú stenu, avšak JudyAlvarez nadržiava hráčovi ee a nezabije ho, resp. nedá nevýhodu - nadržiava
43:10 - Hráči majú doplňovať ku zbrojke, hráč ee nedoplňuje, avšak JudyAlvarez ho nezabije, resp. nedá nevýhodu - nadržiava
Mal som veľmi silné nutkanie orezať SID, tak ako to robia hráči pri posledných nahláseniach, avšak odolal som pokušeniu
- UsatyVtacik
- Pokročilý
[V] JudyAlvarez/JB1/NeschopnostCT,FreeVote
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: JudyAlvarez/JB1/NeschopnostCT,FreeVote
Prosimtě mužeš mi říct co je free vote ? s Ctčkem jsme se dohodli že mu dáme Vote. "když" si tam byl šlo vidět že má voice changer.
EVIP- Zombie Chronic
EVIP- JailBreak #1
EVIP- JailBreak #3
EVIP- Furien
EVIP- Dust2 Only
EVIP- Knife Server
-
JudyAlvarez - Sponzor
Bol som na servery dany moment hráčovi ktorému dali vote tak to z dôvodu že bol neschopný, nevyjadroval sa slušne k spolupračom u CT, a čiastočne tvoril nezáživnu hru.
Myslím si že hráči ktorý boli u T si tiež priali aby nebol u CT.
+ Ziapal do mikrofónu
Myslím si že hráči ktorý boli u T si tiež priali aby nebol u CT.
+ Ziapal do mikrofónu
-
NajMaxik - Amatér
Za prvé.. Judy nerev furt.
Za druhé.. Judy stále si hovoril ze ho kickneš len keď ti "ukradol" Simona.(Asi 4 situácie v druhej polovici Dema)
Za tretie.. Nepovedal ani jednu nadávku hodnú ani len že upozornenia
Za štvrté... To ak ty Maxik ako T spamuješ do chatu že ho majú kicknúť, tak to ty sa považuješ za T čo to ocenilo, však?
Za druhé.. Judy stále si hovoril ze ho kickneš len keď ti "ukradol" Simona.(Asi 4 situácie v druhej polovici Dema)
Za štvrté... To ak ty Maxik ako T spamuješ do chatu že ho majú kicknúť, tak to ty sa považuješ za T čo to ocenilo, však?
- UsatyVtacik
- Pokročilý
Vtaciku v tomhle má pravdu NajMaxik.
EVIP- Zombie Chronic
EVIP- JailBreak #1
EVIP- JailBreak #3
EVIP- Furien
EVIP- Dust2 Only
EVIP- Knife Server
-
JudyAlvarez - Sponzor
UsatyVtacik píše:Za prvé.. Judy nerev furt.
a že nechal Tčko(Věžně) projít CT zonou to neřešíš ? aby si skočilo do vody to nevadí ? to nenahlasíš jako demenece CT?
EVIP- Zombie Chronic
EVIP- JailBreak #1
EVIP- JailBreak #3
EVIP- Furien
EVIP- Dust2 Only
EVIP- Knife Server
-
JudyAlvarez - Sponzor
V rámci pravidiel.
A teraz niečo aby som sa trošku aj ja obhájil.
Zhodou náhod som prišiel na server a zotrval tam nejaké 2 kola. (+/- pretože biedny internet). Za ten čas čo som tam bol mi Player (CT, ktorého ste kickli) prišiel ako chalan ktorý simonuje/učí sa simonovat a snaží sa, nerobil nič aby ste mali dôvod ho kicknúť. No stalo sa a práve vtedy keď som tam bol. Tak reku pozriem demo že či fakt niečo urobil. A světe div se Možno sa mýlim, možno mi niečo ušlo ale ani to tu je vyššia moc. Ale asi neušlo keďže ty hovoríš že mal vodiče changer (čo nemal, len to bol proste kido) a Maxik tvrdí že kazil hru a neviem čo všetko a VC ani nespomenul.. Kto vie..
A teraz niečo aby som sa trošku aj ja obhájil.
Zhodou náhod som prišiel na server a zotrval tam nejaké 2 kola. (+/- pretože biedny internet). Za ten čas čo som tam bol mi Player (CT, ktorého ste kickli) prišiel ako chalan ktorý simonuje/učí sa simonovat a snaží sa, nerobil nič aby ste mali dôvod ho kicknúť. No stalo sa a práve vtedy keď som tam bol. Tak reku pozriem demo že či fakt niečo urobil. A světe div se Možno sa mýlim, možno mi niečo ušlo ale ani to tu je vyššia moc. Ale asi neušlo keďže ty hovoríš že mal vodiče changer (čo nemal, len to bol proste kido) a Maxik tvrdí že kazil hru a neviem čo všetko a VC ani nespomenul.. Kto vie..
- UsatyVtacik
- Pokročilý
Nechápu proč obhajujete to freevote když stejně dostaneš ban za ten zbytek
-
TrOlls - Amatér
Tady se musím zastat Judyho vote bylo oprávněné a s mým souhlasem protože týpek měl voicechanger,naschvál řval do mikrofonu Dost lidí nechtělo aby byl u CT teda aspon to tak vypadalo.
- cygino
- Kolemjdoucí
TrOlls píše:Nechápu proč obhajujete to freevote když stejně dostaneš ban za ten zbytek
Mě jde o to že borec nahlašuje mě ale neviděl celé demo jak borec pouští Tčka přes CT zonu aby si skočili do vody při hvd.
EVIP- Zombie Chronic
EVIP- JailBreak #1
EVIP- JailBreak #3
EVIP- Furien
EVIP- Dust2 Only
EVIP- Knife Server
-
JudyAlvarez - Sponzor
JudyAlvarez píše: a že nechal Tčko(Věžně) projít CT zonou to neřešíš ? aby si skočilo do vody to nevadí ? to nenahlasíš jako demenece CT?
A teraz sa nahneváš a predstav si že aj keby tak neriešim! Pretože akadémia má naučila jedno a to, že nebudem niekoho nahlasovať silou mocou! Keď vidím že sa hráč snaží! (Nemá ti ísť len o bodový osoh)
Prečo si ho na to neupozornil? Šak si bol strašne komunikatívny na serveri.
- UsatyVtacik
- Pokročilý
Re: [V řešení...] JudyAlvarez/JB1/NeschopnostCT,FreeVote
Ahoj,
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1061
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1062
Vyřešeno.
Měl jsem velmi silné nutkání to nechat bez odpovědi, avšak odolal jsem pokušení
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1061
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1062
Vyřešeno.
Měl jsem velmi silné nutkání to nechat bez odpovědi, avšak odolal jsem pokušení
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1