I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] extremex JB1

Příspěvekod TrOlls » 03 pro 2024, 00:12

1. wap STEAM_0:0:455296409
2. Popis situácie - hráč dropuje do chatu nwordy, extremexovi to je jedno a nechá ho hrát dál s tim že po 5ti napsaných nwordech mu napíše že jestli bude pokračovat dostane ban na 10 minut.
3. Dôkaz - https://ctrlv.cz/hDdC

1. wap STEAM_0:0:455296409
2. Popis situácie - extremex nebanuje všechny stejně a vybírá si komu dá jak dlouhý ban za uplně stejnou věc, já mam pár banů za nword a extremex jelikož sem asi se dotkl jeho ega lobuje u vrchních aby mi byl ban prodloužen na delší dobu(měsíc a dva týdny viz. banlist steam id STEAM_0:0:110101975 ) a martyn kterej dropuje nwordy každej druhej den a má tam za to milion banů má prodlouženo jen na týden i když dělá tento přestup mnohem častěji(tento ban je taky od extremexe viz banlist:
STEAM_0:1:522416629)
3. důkaz je nahoře v textu poprosím dohledat v banlistu.
Timhle nechci nějak lobovat o to aby byl martynovi prodloužený ban ale aby bylo adminovi extremex vysvětleno jak má plnit svojí funkci a nedávat do toho svoje emoce a ego jelikož to evidentně nezvládá což je pochopitelný když dostal předevčírem občanku.
Také bych se chtěl zeptat zda si tedy můžu zažádat o UB jelikož za 4x-6x porušení pravidel mi ban na měsíc a půl přijde dost nespravedlivý když jiní můžou dropovat nwordy jak se jim za chce a prodloužení banu nikde.
TrOlls
Amatér
Amatér

[V] extremex JB1

od Rumcajz » 03 pro 2024, 00:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: extremex JB1

Příspěvekod eXtremex7 » 03 pro 2024, 00:59 VIP

yo,

TrOlls píše:2. Popis situácie - hráč dropuje do chatu nwordy, extremexovi to je jedno a nechá ho hrát dál s tim že po 5ti napsaných nwordech mu napíše že jestli bude pokračovat dostane ban na 10 minut.

Definice slova nword určitě není negramot nebo negramotný, někdo by za to banovat mohl, já se v dané situaci rozhodl, že to není potřeba.

TrOlls píše:extremex nebanuje všechny stejně a vybírá si komu dá jak dlouhý ban za uplně stejnou věc, já mam pár banů za nword a extremex jelikož sem asi se dotkl jeho ega lobuje u vrchních aby mi byl ban prodloužen na delší dobu(měsíc a dva týdny viz. banlist steam id STEAM_0:0:110101975 ) a martyn kterej dropuje nwordy každej druhej den a má tam za to milion banů má prodlouženo jen na týden i když dělá tento přestup mnohem častěji(tento ban je taky od extremexe viz banlist:

Všechny banuju stejně, všichni za nword dostanou původních 6 hodin, které jsou předpřipravené v AMX.
Následné prodloužení trestu je už v kompetenci HLSA, já mohu HLSA pouze požádat o prodloužení, neurčuji čas, na jak dlouho dostane hráč prodloužení. (Ten určuje HLSA)

Měj se hezky.
eXtremex7
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtremex7 » 03 pro 2024, 01:19 VIP

TrOlls píše:já mam pár banů za nword

Když zde zmiňuješ počet svých banů za nword, bylo by dobré, kdyby sis někdy po sobě přečetl chatlog a třeba by ti hned došlo, proč to máš na tak dlouho.

+ O tom, že máš plno banů za nword na druhém SID se bavit nemusíme, že?
Dostaneš ban na main za nword, připojíš se přes druhý účet a dropneš další, nevím pak čemu se divíš.
eXtremex7
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TrOlls » 03 pro 2024, 01:24

Já nezapírám že tam ty bany jsou, jen upozorňuju na to že nejsi schopnej objektivně adminovat na serverech a pleteš do toho svoje emoce. To jak ses vyjádřil sem čekal vím že nejsi uplně tupej a umíš to okecat.
prosím nespamuj a počkej na vyjádření od vyšších adminů.
TrOlls
Amatér
Amatér

Příspěvekod TrOlls » 03 pro 2024, 01:28

Ta situace kde sem udělal to jak píšeš že sem připojil na druhej účet se stala btw 2x klidně pošlu svoje druhý SID at mužou vyšší zhodnotit kolik tam těch banů je.
TrOlls
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 06 pro 2024, 10:46 VIP

Ahoj, dle důkazu je víc než jasné, co měl hráč v úmyslu napsat a pouze se snažil "šikovně" obcházet pravidlo. Admin bohužel situaci zhodnotil poněkuď nešťastně a rozhodl se pouze pro upozornění. Situaci adminovi náležitě vysvětlím, aby nedošlo k podobnému omylu.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy