• Stránka 1 z 1
Hns Auto Bhop Block
Dobrý den, chci se jen zeptat.
Hrával jsem u vás zde na Gamesites.cz, Hns Auto Bhop Block, a chci se zeptat zda by byla možnost ho opět přidat. Jestli byl odebrán z důvodu toho že to nikdo nehrál, nebo jestli nebyli lidi kteří by stavěli mapy, tak bych určitě rád pomohl, neboli Hns Auto Bhop Block, jsem hrával opravdu rád, ale jakmile skončil tak už jsem přestal hrát celkově 1.6.
Tak se chci zeptat zda by byla možnost ho vrátit :/
Děkuji, a přeji hezký zbytek dne.
Hrával jsem u vás zde na Gamesites.cz, Hns Auto Bhop Block, a chci se zeptat zda by byla možnost ho opět přidat. Jestli byl odebrán z důvodu toho že to nikdo nehrál, nebo jestli nebyli lidi kteří by stavěli mapy, tak bych určitě rád pomohl, neboli Hns Auto Bhop Block, jsem hrával opravdu rád, ale jakmile skončil tak už jsem přestal hrát celkově 1.6.
Tak se chci zeptat zda by byla možnost ho vrátit :/
Děkuji, a přeji hezký zbytek dne.
- bukostein123
- Kolemjdoucí
Hns Auto Bhop Block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hns Auto Bhop Block
Ahoj, server bol zrušený z dôvodu nízkej návštevnosti
A pravdepodobnosť, že sa tento mód obnoví je veľmi malá...

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj, já mám některý lidi kteří by to rádi hráli, a klíďo by i stavěli ty mapy kdyby jste neměli kdo by to měl stavět. Klíďo zadarmo by jsme to stavěli, hlavně aby to bylo back

- bukostein123
- Kolemjdoucí
eXtr3mer píše:Ahoj, server bol zrušený z dôvodu nízkej návštevnostiA pravdepodobnosť, že sa tento mód obnoví je veľmi malá...
Ahoj, cca pred 12 rokmi som hral HNS block .. A teraz mi to chyba a mame XYZ hračov čo by to chceli back , začal som hravat BB a tam hrači začali pisat že im to chyba HNS block .. Atd je tam nadej v HNS blocku
- KTGs
- Kolemjdoucí
eXtr3mer píše:Ahoj, server bol zrušený z dôvodu nízkej návštevnostiA pravdepodobnosť, že sa tento mód obnoví je veľmi malá...
"Zdravím, som tu tiež po dlhej dobe a rád by som si zahral HNS Block. Bol by som za, aby sa tento server opäť spustil. HNS bola moja jediná záľuba. ♥"
VIP - EVIP :
Furien 3
ZombieChronic 2
Call of Duty 3
Hns Autobhop Block
BaseBuilder 2
War3FT + SaveXp
Fun Server 1*
[Steam] KaieTo
Furien 3
ZombieChronic 2
Call of Duty 3
Hns Autobhop Block
BaseBuilder 2
War3FT + SaveXp
Fun Server 1*
[Steam] KaieTo
-
killerko91 - Amatér
Dobrý den chtěl bych zpátky Hns Auto Bhop protože když lidi neuměli hrat hns normalní tak šli jsem protože to pro ně bylo jednodušší bavilo mě to a je zajímavé to že Terorista není vždy kořist ale muže dostat zbran a zabít CT to mi na to přišlo vždy zajimave a dobre takže prosím chtěl bych to zpatky že si mužete. 

- FrontMan
- Kolemjdoucí
Napodobne chalani písal som aj HL Adminovi čo ma na starosti cs 1.6 bohužial som dostal istú odpoveď ako podaktorí, tiež by som bol ZA keby sa server obnovil, taktiež ak by sa server obnovil tak nábor nových staviteľov by nebol zlý nápad si myslím, je to tiež asi 12 rokov späť čo som to hrával aktívne, ale si myslím keby sa nájdu ešte nejaký záujemcovia, tak by možno Gamesites Team ho spustili, ale ako píšu Gamesites Team tak možno veľká šanca tomu nebude, ale za pokus a za vyskúšanie by to možno stálo, síce neviem ako to je, asi za tie servery platia, to je zas druha vec no, tiež by ste nedávali peniaze niekde kde nie je návštevnosť. Každopádne chalani ktorí chcú späť server musí nás byť viac a spísať nejaký dopis a navrhnúť to Gamesites Teamu.
POZDRAVUJEM CHALANOV OD GAMESITES A PRAJEM PEKNÝ DEŇ-VEČER
POZDRAVUJEM CHALANOV OD GAMESITES A PRAJEM PEKNÝ DEŇ-VEČER
- SAWBH
- Kolemjdoucí
Hello ^_^,
Bolo by určité skvelé keby server bol obnovený a "OG" hráči by tam hrali ako za starých čias
, Ale to by musel byť o server veľký záujem a trocha záujmu od strany vedenia...
Nuž aj keď je na toto šanca 1:1 000 000, tak zázraky sa dejú predsa
Chopil by som sa aj stavbou máp s Ctiborom sme prestavali každú jednu mapu pred zrušením servera a verím že sa niekto z A-teamu nájde kto by pomohol
#LetsBringItBack
Bolo by určité skvelé keby server bol obnovený a "OG" hráči by tam hrali ako za starých čias

Nuž aj keď je na toto šanca 1:1 000 000, tak zázraky sa dejú predsa

Chopil by som sa aj stavbou máp s Ctiborom sme prestavali každú jednu mapu pred zrušením servera a verím že sa niekto z A-teamu nájde kto by pomohol

#LetsBringItBack
-
FRAJOoOSK - CS 1.6 Admin
Pred nekolik lety jsem hns bhop hral strasne moc, pomahal i s taygettem, rad kdyby se hns server vratil, i kdybych nejak pomohl, tak bych byl strasne rad..
LEGENDA+
2nd iNFerN0xiD
2nd iNFerN0xiD
-
ReQeNN - Amatér
Ahoj, byl bych rád, kdyby se server vrátil zpátky. Rád bych na něm hrál, protože HNS celkově stále hraju a určitě bych se zaměřil aji na tenhle. Myslím si, že kdyby se server vrátil, tak by znovu oživl, protože znám spoustu zájemců, kteří by si taktéž zahráli. 

- GhuLes
- Kolemjdoucí
eXtr3mer píše:A pravdepodobnosť, že sa tento mód obnoví je veľmi malá...
Ahoj..
Pravděpodobnost je velmi malá, ale stále není nulová ( Sám moc dobře vím, že i na 0.4% se dá vyhrát

Věřím, že by tento server mohl opět přilákat jak staré hráče, tak nové nadšence, protože podobné servery v české a slovenské komunitě chybí. V minulosti zde byla aktivní komunita a bylo by skvělé dát hráčům možnost vrátit se k tomuto módu.

Život je jako hra – ne vždy vyhráváš, ale každý tah tě učí něco nového.
-
Yoiy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1