• Stránka 1 z 1
[V] Kuba uražení na serveru
zdar,
ptal jsem se admina na příkaz a dostal jsem tuto reakci
https://ctrlv.cz/Kcts
muzete s tím začit něco dělat? nic nikomu na serveru nedelam a admin tu ma nejaky mega komplexy vuci me.
jen sem se zeptal na blbej prikaz a toto chovani mam trpet? eXtremer a AJay prosim nejak to reste.. dik
ptal jsem se admina na příkaz a dostal jsem tuto reakci
https://ctrlv.cz/Kcts
muzete s tím začit něco dělat? nic nikomu na serveru nedelam a admin tu ma nejaky mega komplexy vuci me.
jen sem se zeptal na blbej prikaz a toto chovani mam trpet? eXtremer a AJay prosim nejak to reste.. dik
- FallenKnight
- Pokročilý
[V] Kuba uražení na serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: Kuba uražení na serveru
zdar,
Zeptal si se na příkaz, já ti odpověděl, že ten příkaz není správně a že ho nemáš dávat, ty si na to odpověděl formou "tak to je pěkná hovadina teda, to mi nedává smysl" já ti odpověděl formou "lidem s iq nad 70 to smysl dává"
Nevidím tam nikde žádnou urážku, každý člověk má jiný Inteligenční kvocient a já osobně nevím, jaký máš Ty.
Pokud se tě však tato věta dotkla tak se ti omlouvám, už se to nebude opakovat...
-
eXtremex7 - CS 1.6 Admin
eXtremex7 píše:zdar,
Zeptal si se na příkaz, já ti odpověděl, že ten příkaz není správně a že ho nemáš dávat, ty si na to odpověděl formou "tak to je pěkná hovadina teda, to mi nedává smysl" já ti odpověděl formou "lidem s iq nad 70 to smysl dává"
Nevidím tam nikde žádnou urážku, každý člověk má jiný Inteligenční kvocient a já osobně nevím, jaký máš Ty.
Pokud se tě však tato věta dotkla tak se ti omlouvám, už se to nebude opakovat...
protoze mi to nedava smysl kdyz v tom prikazu je "pujdete na zadni stenu" neznamena to ze me budes urazet jak nejaky depresivni 17lety decko. si nech ty svje komplexy v kapse hodne hluboko a chovej se jak mas.
At to poresi hlsa, neni to poprvy co takhle urazis hrace. peace ecnebi
- FallenKnight
- Pokročilý
neni to poprvy co takhle urazis hrace
Není to poprvé, co mě z něčeho obviňuješ bez důkazu, pokud máš důkazy kde někoho urážím, dej je tady, rád se na ně podívám.
I když asi myslím, že se ti zase nepovede najít HLTV, protože žádné není...
-
eXtremex7 - CS 1.6 Admin
eXtremex7 píše:neni to poprvy co takhle urazis hrace
Není to poprvé, co mě z něčeho obviňuješ bez důkazu, pokud máš důkazy kde někoho urážím, dej je tady, rád se na ně podívám.
Už si mě 2x urazil s tady tímhle tvým pitomým komentářem. Na tom nahlášení z minula, které se ještě neřeší vůbec si mi dal FK za animace. To ti nestačí? + ty nadávky do voicu od hráčů? Hmmm?
Důkazů je dost, ted jestli se to bude řešit férově jak má a ne že si tu budete držet všichni čuraky.
- FallenKnight
- Pokročilý
Je pomerne úsmevné, že sa sťažuješ na to, ako ťa admin urazil vetou "lidem s iq nad 70 to smysl dává" a hneď potom napíšeš do sťažnosti "... neznamena to ze me budes urazet jak nejaky depresivni 17lety decko."
Dodaj k tomuto tvrdeniu nejaký dôkaz ak chceš, aby sa niečo riešilo.
Veta, ktorú napísal admin mi nepríde nejak extra urážlivá. Ak sa ťa to naozaj dotklo, Extremex sa ti tu ospravedlnil, takže verím, že to nemusíme riešiť ďalej.
Vyriešené.
FallenKnight píše:... neni to poprvy co takhle urazis hrace.
Dodaj k tomuto tvrdeniu nejaký dôkaz ak chceš, aby sa niečo riešilo.
Veta, ktorú napísal admin mi nepríde nejak extra urážlivá. Ak sa ťa to naozaj dotklo, Extremex sa ti tu ospravedlnil, takže verím, že to nemusíme riešiť ďalej.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Re: [V] Kuba uražení na serveru
Nebudu to hledat v těch HLTV demech.
S tvým verdiktem nesouhlasím. Už mě tu urážel jeden admin v minulé stížnosti skrz tento výraz a ted extremex. Takže ted admini mají povoleno urážet hráče?
S tvým verdiktem nesouhlasím. Už mě tu urážel jeden admin v minulé stížnosti skrz tento výraz a ted extremex. Takže ted admini mají povoleno urážet hráče?
- FallenKnight
- Pokročilý
Re: [V] Kuba uražení na serveru
FallenKnight píše:hrotit nadavky ve hre a provokaci v roce 2024 vy musite byt pekne v piči s psychikou
Tak ešte že si sám zhodnotil svoj mentálny stav
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1