• Stránka 1 z 1
CSGO vs C2 Jailbreak
Ahoj koblížci
Strašně se nudím už je to tak měsíc co jsem se chtěl vrátit k jb a zjistil jsem jak to s ním je, naštěstí se ke mě zrovna doneslo že by cs2 gamesites jail měl přijít brzy.
Pojďme se pobavit o tom jak bude cs2 jb horší/lepší oproti CS:GO a jaké budou rozdíly.
Byl jsem se kouknout u konkurence -
1. samotnému serveru bych dal tak 2/10 - bugy, vše je nepřehledné
2. a-team 0/10 mfk = nic se neřeší
Když si ale představím že to budu hrát na gskách ten jail v cs2 bude to stejně super a stejná zábava jak v cs:go jediná věc co mě opravdu vytáčí je to že prý se nedá nic udělat s tím jak bude fungovat: /menu /shop a ctmenu protože tyto věci by tedy měli fungovat a ovládat se pomocí příkazů např. !1 !2 !3 atd které se píšou do chatu a každý je vidí takže to jen spamuje chat + se to hodně špatně používá.
Bindování - není problém si nabindovat /simon do chatu nebo nákup těch pár věcí co si kupuju u Tček ale nedovedu si představit že si budu bindovat milion věcí které jsem použival v CTmenu při Simonování v CS:GO.
I tak se ale těším až to vyjde tady na Gamesites určitě to bude 100x lepší jak u konkurence.
Strašně se nudím už je to tak měsíc co jsem se chtěl vrátit k jb a zjistil jsem jak to s ním je, naštěstí se ke mě zrovna doneslo že by cs2 gamesites jail měl přijít brzy.
Pojďme se pobavit o tom jak bude cs2 jb horší/lepší oproti CS:GO a jaké budou rozdíly.
Byl jsem se kouknout u konkurence -
1. samotnému serveru bych dal tak 2/10 - bugy, vše je nepřehledné
2. a-team 0/10 mfk = nic se neřeší
Když si ale představím že to budu hrát na gskách ten jail v cs2 bude to stejně super a stejná zábava jak v cs:go jediná věc co mě opravdu vytáčí je to že prý se nedá nic udělat s tím jak bude fungovat: /menu /shop a ctmenu protože tyto věci by tedy měli fungovat a ovládat se pomocí příkazů např. !1 !2 !3 atd které se píšou do chatu a každý je vidí takže to jen spamuje chat + se to hodně špatně používá.
Bindování - není problém si nabindovat /simon do chatu nebo nákup těch pár věcí co si kupuju u Tček ale nedovedu si představit že si budu bindovat milion věcí které jsem použival v CTmenu při Simonování v CS:GO.
I tak se ale těším až to vyjde tady na Gamesites určitě to bude 100x lepší jak u konkurence.
og csgo jailbreak posuk
-
filiposs7 - Kolemjdoucí
CSGO vs C2 Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: CSGO vs C2 Jailbreak
:/ Taky mě to štve, bohužel hloupé menu a psaní příkazů do chatu je momentální limitace CS2. Čekáme jestli vyjde zázračný update a komunitní servery dostanou od Valve trochu lásky, po roce už tomu ale přestávám věřit.
Amby nicméně pracuje na verzi, která by mohla brzy vyjít. Neslibuj si od toho mnoho, ale hratelné to bude.
Bindování !1, !2,...,!9 se asi nevyhneme, ale věřím, že se to eventuelně naučíme používat.
Amby nicméně pracuje na verzi, která by mohla brzy vyjít. Neslibuj si od toho mnoho, ale hratelné to bude.
Bindování !1, !2,...,!9 se asi nevyhneme, ale věřím, že se to eventuelně naučíme používat.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
filiposs7 píše:
tyto věci by tedy měli fungovat a ovládat se pomocí příkazů např. !1 !2 !3 atd které se píšou do chatu a každý je vidí takže to jen spamuje chat + se to hodně špatně používá.
.
Ahoj, bohužel psaním !1, !2 se nevyvarujeme ale lze to nabindovat.
A to, že to spamuje chat není pravda, protože to funguje stejně jak na GOcku, sice příkaz napíšeš, ale nevidíš ho v chatu, tak jako ho nevidí ostatní. - otestovane.
Nicméně stále je jb ve vývoji a je hodně co dopilovat. A tim, že se jednotlive budete ptát, kdy jb bude, tak jeho vývoj neurychlite.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Decoy se stává mým tiskovým mluvčím - kdy bude JB má již naplánováno, tak mu napište pár hezkých PMek
"Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
-
Amby - CS:GO Server Admin
Amby píše:Decoy se stává mým tiskovým mluvčím - kdy bude JB má již naplánováno, tak mu napište pár hezkých PMek
Mám naplánováno, pokud do toho času nebude, tak budou penále.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Mám naplánováno, pokud do toho času nebude, tak budou penále.[/quote]
Určitě to bude do konce srpna tak jak jsem si myslel:D
Určitě to bude do konce srpna tak jak jsem si myslel:D
og csgo jailbreak posuk
-
filiposs7 - Kolemjdoucí
Nie je možné to spraviť tak, že by v každej cele bolo "niečo" kde by väzeň mohol vybrať tie predmety, ktoré chce kúpiť? Neviem popravde aké ma CS2 možnosti, či sa dá nakódovať nejaké vlastné okno, kde by mohol používať interakcie. A bindy by ostali keď hráč nebude v cele. To isté pri CT.
Alebo niečo také ako mali CT zbrane a stačilo len prísť pri tú zbraň a kliknúť na E.
Alebo niečo také ako mali CT zbrane a stačilo len prísť pri tú zbraň a kliknúť na E.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS:GO Akademik
Tomasek159 píše:Nie je možné to spraviť tak, že by v každej cele bolo "niečo" kde by väzeň mohol vybrať tie predmety, ktoré chce kúpiť? Neviem popravde aké ma CS2 možnosti, či sa dá nakódovať nejaké vlastné okno, kde by mohol používať interakcie. A bindy by ostali keď hráč nebude v cele. To isté pri CT.
To jsi vlastně popsal takové nejsložitější řešení problému s menu. Přídávat entitu, detekovat interakci hráče, otevřít mu (nejspíš nějakou formu Windowsového) okna a ještě zvládnout nějak přenést akce provedené v externím okně do samotného jailbreak pluginu. Na to nemám odvahu, čas ani trpělivost
Menu bude, né takové jaké bylo v GO (bo prostě takové menu ve hře není), ale zase tak obrovský rozdíl to nebude. Hráči si budou moci ovládání nabindovat, nebo mohou používat klasicky chat. Do budoucna můžeme uvažovat o nějakém komplexnějším řešení (pokud nám tedy Valve nevyjde vstříc), ale v aktální chvíli nemá smysl na komára brát motorovku; obzvláště v době, kdy jsou servery na CS2 s pluginy stále dosti nestabilní.
Taky je potřeba si uvědomit, že stejně, jak tomu bylo v počátcích GO jailbreaků, budou CS2 servery procházet vývojem. Ten ale nebude hned; bude nějakou dobu trvat, než se vrátí většina toho, na co jsou všichni z GO zvyklí a taktéž nevíme, co vůbec možné bude.
Tedy nic nezavrhuji, ale zároveň nechci v aktuální chvíli dělat něco, co přinese minimální uživatelský komfort a zároveň maximální úsilí z mé strany (a to nemluvě o tom, jak by zmíněné menu vytěžovalo server, nebo jak takovou funkci zavést i u hráčů, kteří hrají třeba na Linuxu).
"Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
-
Amby - CS:GO Server Admin
No byl jsem si zkusit JB u konkurence a je to tam těžce v prdeli. Admini řvou do voicu a zneuživají pravomoce. Frajera jsem sundal 3x pře rebelovaní a dostal jsem ban. Takže už se těším až se to tu konečně rozjede.
-
Vosty - Amatér
• Stránka 1 z 1