• Stránka 1 z 1
[Z] SH / Kosmos
Dobrého dne přeji, prosím o zhodnocení mé žádosti níže, kterou bych rád docílil statusu administrátora na Superhero serveru.
• Nick v hře: Kosmos
• Nick na fóru: Cocot
• Profil na fóru: Cocot
• Věk: 26
• Steam nick: Lanýýž
• Steam ID: STEAM_0:0:176097559
• Můj HLstats: HLstats
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Žádný ban ani zde, ani jinde. A jsem na to náležitě pyšný. S jistou sebereflexí a pokorou mohu sdělit, že ačkoliv jsem zajisté použil nějaké vulgarismy mířící na ostatní hráče, tak k tomu byl vždy pádný důvod (používání "third-party program", tedy cheatů). Ač to subjektivně nemusí být přijatelné, objektivně vzato si myslím, že je to morálně ospravedlnitelné.
Něco o mě: Jmenuji se Antonín, přátelé a známí mi říkají Tony. Je mi 26 let, pracuji v rodinné firmě Šleháme.cz převážně jako správce správce stránek (lehce front-end JS a CSS, hlavně back-end PHP). Jelikož se můj život točí okolo počítače a je mi živobytím, mezi mé záliby patří též (veliké překvapení) hraní her. Dříve jsem hrál spíše kompetetivně a moc "vážně", dnes již s přibývajícími roky hraji raději klidně, hlavně si hru užít a nebýt vytočený.
Proč bych chtěl být na GS adminem?: Nerad vidím umírat servery, hlavně tedy Superhero server, jelikož to je pro mě srdcová záležitost. Pokud se na serveru sejde pár přátel, kteří si přisli zahrát z nostalgie, nebo stálice grindit expy, vždy dokáže jedinec s nižším inteligenčním kvocientem, který si stáhnul cheat z ruského webu, člověka pořádně vytočit a zároveň demotivovat, aby se kdy na server vrátil. Jelikož jsem si napsal jednoduchý PHP script, který mi běží celý den v pozadí a upozorní mě, že je hráč na serveru, pokud zrovna mohu, připojím se a zastřílím si. Mám 3 dny v týdnu HO, tak jsem připravený zasáhnout, pokud by se na serveru dělo něco nekalého - byť v poslední době, díky bohu, jsem ničeho svědkem nebyl. Již dříve jsem byl přijat do akademie, nicméně kvůli mým studentským povinnostem tento pokus o získání AP vyšuměl. Pokud by se mnou byly všechny strany spokojeny, byl bych rád o plnou kontrolu nad serverem - tj. připravovat novinky a updaty (balancování hrdinů aj.), eventuelně hostovat eventy. Nicméně toto je taková má představa, menší "blouznění" co by, kdyby.
Děkuji, že jste tento elaborát dočetli až sem. Prosím o zvážení, zdali jsem vhodným kandidátem získat administrátorská práva na SH serveru či nikoliv.
• Nick v hře: Kosmos
• Nick na fóru: Cocot
• Profil na fóru: Cocot
• Věk: 26
• Steam nick: Lanýýž
• Steam ID: STEAM_0:0:176097559
• Můj HLstats: HLstats
Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Žádný ban ani zde, ani jinde. A jsem na to náležitě pyšný. S jistou sebereflexí a pokorou mohu sdělit, že ačkoliv jsem zajisté použil nějaké vulgarismy mířící na ostatní hráče, tak k tomu byl vždy pádný důvod (používání "third-party program", tedy cheatů). Ač to subjektivně nemusí být přijatelné, objektivně vzato si myslím, že je to morálně ospravedlnitelné.
Něco o mě: Jmenuji se Antonín, přátelé a známí mi říkají Tony. Je mi 26 let, pracuji v rodinné firmě Šleháme.cz převážně jako správce správce stránek (lehce front-end JS a CSS, hlavně back-end PHP). Jelikož se můj život točí okolo počítače a je mi živobytím, mezi mé záliby patří též (veliké překvapení) hraní her. Dříve jsem hrál spíše kompetetivně a moc "vážně", dnes již s přibývajícími roky hraji raději klidně, hlavně si hru užít a nebýt vytočený.
Proč bych chtěl být na GS adminem?: Nerad vidím umírat servery, hlavně tedy Superhero server, jelikož to je pro mě srdcová záležitost. Pokud se na serveru sejde pár přátel, kteří si přisli zahrát z nostalgie, nebo stálice grindit expy, vždy dokáže jedinec s nižším inteligenčním kvocientem, který si stáhnul cheat z ruského webu, člověka pořádně vytočit a zároveň demotivovat, aby se kdy na server vrátil. Jelikož jsem si napsal jednoduchý PHP script, který mi běží celý den v pozadí a upozorní mě, že je hráč na serveru, pokud zrovna mohu, připojím se a zastřílím si. Mám 3 dny v týdnu HO, tak jsem připravený zasáhnout, pokud by se na serveru dělo něco nekalého - byť v poslední době, díky bohu, jsem ničeho svědkem nebyl. Již dříve jsem byl přijat do akademie, nicméně kvůli mým studentským povinnostem tento pokus o získání AP vyšuměl. Pokud by se mnou byly všechny strany spokojeny, byl bych rád o plnou kontrolu nad serverem - tj. připravovat novinky a updaty (balancování hrdinů aj.), eventuelně hostovat eventy. Nicméně toto je taková má představa, menší "blouznění" co by, kdyby.
Děkuji, že jste tento elaborát dočetli až sem. Prosím o zvážení, zdali jsem vhodným kandidátem získat administrátorská práva na SH serveru či nikoliv.
-
Cocot - Kolemjdoucí
[Z] SH / Kosmos
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: SH / Kosmos
Ahoj, hráš aj na iných serveroch ako Superhero?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení] SH / Kosmos
Zdravím, hraji převážně na SH, občas si ale zastřílím na GS dust2 only.
-
Cocot - Kolemjdoucí
Nebudem ti klamať, pri slabšej aktivite by som dokázal urobiť výnimku kvôli tomu ako celý SH server funguje. Aj ten nick na fóre by som ešte prežil Bohužiaľ tvoja prvá správa v chatlogu ti to ale dosť pokazila, takže budeš musieť ešte minimálne mesiac počkať...
Zamietnutá
Zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Nebudem ti klamať, pri slabšej aktivite by som dokázal urobiť výnimku kvôli tomu ako celý SH server funguje. Aj ten nick na fóre by som ešte prežil Bohužiaľ tvoja prvá správa v chatlogu ti to ale dosť pokazila, takže budeš musieť ešte minimálne mesiac počkať...
Zamietnutá
Naprosto rozumím a s verdiktem nemám problém. Jen prosím zkonkretizovat detail o jakou zprávu se jedná a ideálně datum. Jedná li se totiž o zprávu 7 a více let starou (vzhledem k faktu, že se jedná o, cituji, "první zprávu z chatlogu" - jelikož hraji dlouho), nemyslím si, že takový argument je validní. Ač i čtyřicátník se může chovat jako hulvát, lidé se v průběhu let, překvapivě, mění a vyvíjí. Nicméně i přes to zde platí subordinace a já jsem pod vámi. Děkuji za upřesnění a zkusím to za měsíc znovu.
e.eX Máš to v správe
-
Cocot - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1