Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] SH / Kosmos

Příspěvekod Cocot » 04 srp 2024, 15:07

Dobrého dne přeji, prosím o zhodnocení mé žádosti níže, kterou bych rád docílil statusu administrátora na Superhero serveru.

Nick v hře: Kosmos

Nick na fóru: Cocot

Profil na fóru: Cocot

Věk: 26

Steam nick: Lanýýž

Steam ID: STEAM_0:0:176097559

Můj HLstats: HLstats

Nějaké bany nebo prohřešky (GS, jiný portál): Žádný ban ani zde, ani jinde. A jsem na to náležitě pyšný. S jistou sebereflexí a pokorou mohu sdělit, že ačkoliv jsem zajisté použil nějaké vulgarismy mířící na ostatní hráče, tak k tomu byl vždy pádný důvod (používání "third-party program", tedy cheatů). Ač to subjektivně nemusí být přijatelné, objektivně vzato si myslím, že je to morálně ospravedlnitelné.

Něco o mě: Jmenuji se Antonín, přátelé a známí mi říkají Tony. Je mi 26 let, pracuji v rodinné firmě Šleháme.cz převážně jako správce správce stránek (lehce front-end JS a CSS, hlavně back-end PHP). Jelikož se můj život točí okolo počítače a je mi živobytím, mezi mé záliby patří též (veliké překvapení) hraní her. Dříve jsem hrál spíše kompetetivně a moc "vážně", dnes již s přibývajícími roky hraji raději klidně, hlavně si hru užít a nebýt vytočený.

Proč bych chtěl být na GS adminem?: Nerad vidím umírat servery, hlavně tedy Superhero server, jelikož to je pro mě srdcová záležitost. Pokud se na serveru sejde pár přátel, kteří si přisli zahrát z nostalgie, nebo stálice grindit expy, vždy dokáže jedinec s nižším inteligenčním kvocientem, který si stáhnul cheat z ruského webu, člověka pořádně vytočit a zároveň demotivovat, aby se kdy na server vrátil. Jelikož jsem si napsal jednoduchý PHP script, který mi běží celý den v pozadí a upozorní mě, že je hráč na serveru, pokud zrovna mohu, připojím se a zastřílím si. Mám 3 dny v týdnu HO, tak jsem připravený zasáhnout, pokud by se na serveru dělo něco nekalého - byť v poslední době, díky bohu, jsem ničeho svědkem nebyl. Již dříve jsem byl přijat do akademie, nicméně kvůli mým studentským povinnostem tento pokus o získání AP vyšuměl. Pokud by se mnou byly všechny strany spokojeny, byl bych rád o plnou kontrolu nad serverem - tj. připravovat novinky a updaty (balancování hrdinů aj.), eventuelně hostovat eventy. Nicméně toto je taková má představa, menší "blouznění" co by, kdyby.

Děkuji, že jste tento elaborát dočetli až sem. Prosím o zvážení, zdali jsem vhodným kandidátem získat administrátorská práva na SH serveru či nikoliv.
Cocot
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] SH / Kosmos

od Rumcajz » 04 srp 2024, 15:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SH / Kosmos

Příspěvekod eXtr3mer » 06 srp 2024, 18:45

Ahoj, hráš aj na iných serveroch ako Superhero?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [v riešení] SH / Kosmos

Příspěvekod Cocot » 07 srp 2024, 08:07

Zdravím, hraji převážně na SH, občas si ale zastřílím na GS dust2 only.
Cocot
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 09 srp 2024, 21:51

Nebudem ti klamať, pri slabšej aktivite by som dokázal urobiť výnimku kvôli tomu ako celý SH server funguje. Aj ten nick na fóre by som ešte prežil :D Bohužiaľ tvoja prvá správa v chatlogu ti to ale dosť pokazila, takže budeš musieť ešte minimálne mesiac počkať...

Zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Cocot » 10 srp 2024, 13:09

eXtr3mer píše:Nebudem ti klamať, pri slabšej aktivite by som dokázal urobiť výnimku kvôli tomu ako celý SH server funguje. Aj ten nick na fóre by som ešte prežil :D Bohužiaľ tvoja prvá správa v chatlogu ti to ale dosť pokazila, takže budeš musieť ešte minimálne mesiac počkať...

Zamietnutá

Naprosto rozumím a s verdiktem nemám problém. Jen prosím zkonkretizovat detail o jakou zprávu se jedná a ideálně datum. Jedná li se totiž o zprávu 7 a více let starou (vzhledem k faktu, že se jedná o, cituji, "první zprávu z chatlogu" - jelikož hraji dlouho), nemyslím si, že takový argument je validní. Ač i čtyřicátník se může chovat jako hulvát, lidé se v průběhu let, překvapivě, mění a vyvíjí. Nicméně i přes to zde platí subordinace a já jsem pod vámi. Děkuji za upřesnění a zkusím to za měsíc znovu.

e.eX Máš to v správe :)
Cocot
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů