• Stránka 1 z 1
Ranky na JB
Říkejte si co chcete, ale staré ranky na JailBreaku byly prostě lepší..
Ty nové se mi nelíbí vůbec, ale to je pouze můj osobní názor a třeba je taky ovlivněn tím, že na klasický (tedy minulý) rank systém jsem byl zvyklý krásné 4 roky mého bezcenného života
Hej ne ale fr, co jste to vymysleli, fakt je to divné.
Chápu, že to chcete mít originální, ale prostě v jednoduchosti je krása...
https://ctrlv.cz/SJro
Ty nové se mi nelíbí vůbec, ale to je pouze můj osobní názor a třeba je taky ovlivněn tím, že na klasický (tedy minulý) rank systém jsem byl zvyklý krásné 4 roky mého bezcenného života

Hej ne ale fr, co jste to vymysleli, fakt je to divné.

Chápu, že to chcete mít originální, ale prostě v jednoduchosti je krása...

https://ctrlv.cz/SJro
Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
Ranky na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ranky na JB
Pro mě milá změna.
Není to jen o tom, že někdo nahraje 20d, má globala a už neví co dál.
Díky tomuhle rank systému máš nějakou novou motivaci hrát na serveru, protože chceš ten největší rank (což je 50d) + tedy se ty ranky můžou navyšovat víc a víc a nebude to jen o tom, jak jsem psal, dosáhnout největší rank a konec. (který byl hned)
+ se mi ty lvls líbí víc.
Není to jen o tom, že někdo nahraje 20d, má globala a už neví co dál.
Díky tomuhle rank systému máš nějakou novou motivaci hrát na serveru, protože chceš ten největší rank (což je 50d) + tedy se ty ranky můžou navyšovat víc a víc a nebude to jen o tom, jak jsem psal, dosáhnout největší rank a konec. (který byl hned)
+ se mi ty lvls líbí víc.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Je úplne jasne že sa nedá všetkým vyhovieť, každému sa páči niečo iné, ale rankov z kompetu je len 18, takto ich mame až 70 a zle to určite nevypada, naviac majú hráči každých 10 rankov špeciálny nametag čo pred tým sa nedalo spraviť lebo bolo malo rankov.
Keby sa o rank dá prísť (ako na publicu, ttt) tak sa tam hodia kompet ranky, ale na jb len tak nedáš rank down keďže to je takmer celé o aktivite a killy a smrte nemajú takú veľkú rolu.
Keby sa o rank dá prísť (ako na publicu, ttt) tak sa tam hodia kompet ranky, ale na jb len tak nedáš rank down keďže to je takmer celé o aktivite a killy a smrte nemajú takú veľkú rolu.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Já si spíše myslím, že se ti to nelíbí protože ty úplně první ranky co jsi viděl jakožto základní ranky 0-9 jsou takové suché. Nezapomeň, že jsi je neviděl ještě všechny.
Mi se třeba líbí, že tuším každých 10 levelů dostaneš nametag, který má nějaké vězeňské označení.

Mi se třeba líbí, že tuším každých 10 levelů dostaneš nametag, který má nějaké vězeňské označení.
-
Ludva3D - CS:GO Admin
Však jasné, pouze jsem napsal svůj názor, víte co.
Je mi jasné, že nemůžete každému vyhovět, to prostě není možné, protože každý má rád něco jiného a každému se líbí něco jiného.
Třeba těmto novým rankům taky někdy přijdu na chuť.

Je mi jasné, že nemůžete každému vyhovět, to prostě není možné, protože každý má rád něco jiného a každému se líbí něco jiného.
Třeba těmto novým rankům taky někdy přijdu na chuť.

Ex CSGO admin
A život jde dál..
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1