• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[*P] jail_spravodlivost aneb. jail_gsiteprison reboot
• Názov mapy: jb_spravodlivost
• Mód: Jailbreak
• Autor: !_kempa_! lukick *KOHI*, nifty
• Vlastní kontent: ✓
• Popis mapy: 4. verzia tejto mapy. Starsi hraci si ju mozu pamatat z 2019, pretoze ta verzia mala nevyrieseny bug so samootvaracimi celami a bez zdrojoveho suboru musela byt mapa cela prestavana. Tak som pridal nove atrakcie a stare opravil, opravilo sa vela bugov, pridali sa nove vymozenosti pre T aj CT. Nazov bol zmeneny na slovensky hlavne kvoli tomu, aby sa neplietli medzi sebou 'gsiteprison' mapy. Mapa ma taktiez nad kazdou atrakciou navesti v podobe ceduliek so slovenskymi textami.
• DL: Uloz.to (4k screenshoty) (last updated: 21.08.22, 11:35 [4])
• CT Zony: Klik
Update [4]:
• Zmenena sachta: Vazni su chraneni krabicami proti sniper dozorcom, automat na zbrane bol otoceny kvoli bugovaniu zbrani priamo zo strechy,
• Drobna uprava textur,
• Pridana voda po celej dlzke trampoliny (predtym to bolo len okolie trampoliny),
• Zmazana 5. pesnicka z Talentu, zaroven file-sizovo najvacsia,
• Zmazany granat z cely, ktory sa bugoval,
• Zmeneny secret kod,
• Zmeneny nazov z jb_spravodlivosti na jail_spravodlivost.
Pre hracov co pisali, ze Levely sa nedaju prejst: Daju sa prejst, je len potrebne trenovat. Pri vacsine je bunnyhop najvacsi pomocnik a obcas rozbeh s W. Levely boli testovane roznymi sposobmi 1000-krat a ide to prejst.
Ak ste si mapu skusili na serveri / v singleplayeri, mapu neni potreba mazat. Nazov bol zmeneny.
• Mód: Jailbreak
• Autor: !_kempa_! lukick *KOHI*, nifty
• Vlastní kontent: ✓
• Popis mapy: 4. verzia tejto mapy. Starsi hraci si ju mozu pamatat z 2019, pretoze ta verzia mala nevyrieseny bug so samootvaracimi celami a bez zdrojoveho suboru musela byt mapa cela prestavana. Tak som pridal nove atrakcie a stare opravil, opravilo sa vela bugov, pridali sa nove vymozenosti pre T aj CT. Nazov bol zmeneny na slovensky hlavne kvoli tomu, aby sa neplietli medzi sebou 'gsiteprison' mapy. Mapa ma taktiez nad kazdou atrakciou navesti v podobe ceduliek so slovenskymi textami.
• DL: Uloz.to (4k screenshoty) (last updated: 21.08.22, 11:35 [4])
• CT Zony: Klik
Update [4]:
• Zmenena sachta: Vazni su chraneni krabicami proti sniper dozorcom, automat na zbrane bol otoceny kvoli bugovaniu zbrani priamo zo strechy,
• Drobna uprava textur,
• Pridana voda po celej dlzke trampoliny (predtym to bolo len okolie trampoliny),
• Zmazana 5. pesnicka z Talentu, zaroven file-sizovo najvacsia,
• Zmazany granat z cely, ktory sa bugoval,
• Zmeneny secret kod,
• Zmeneny nazov z jb_spravodlivosti na jail_spravodlivost.
Pre hracov co pisali, ze Levely sa nedaju prejst: Daju sa prejst, je len potrebne trenovat. Pri vacsine je bunnyhop najvacsi pomocnik a obcas rozbeh s W. Levely boli testovane roznymi sposobmi 1000-krat a ide to prejst.
Ak ste si mapu skusili na serveri / v singleplayeri, mapu neni potreba mazat. Nazov bol zmeneny.
Counter-Strike Game Level Designer
gamebanana.com/members/1561530
-
0yo - Mapper
[*P] jail_spravodlivost aneb. jail_gsiteprison reboot
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: [*P] jb_spravodlivost aneb. jail_gsiteprison reboot
Super mapa, dobrá práce
Hodně se mi líbí zpracování atrakcí a jejich množství. Je tam toho fakt hodně, navíc na to, jak je ta mapa fakt velká, tak je velmi dobře stabilizovaná. Dokonce i já se svým low PC jsem to utáhl
Vyzdvihl bych i "vyznačené" CT zóny, pro začátečníky a lidi, kteří nemají mapu osvojenou si myslím, že to bude přínosné.
Abych přiznal pravdu, secret jsem nenašel, ale věřím tomu, že ho jednou najdu
Pokud najdu nějaké bugy, tak to doeditnu, nebo vám dám nějak vědět.
Hodně se mi líbí zpracování atrakcí a jejich množství. Je tam toho fakt hodně, navíc na to, jak je ta mapa fakt velká, tak je velmi dobře stabilizovaná. Dokonce i já se svým low PC jsem to utáhl
Vyzdvihl bych i "vyznačené" CT zóny, pro začátečníky a lidi, kteří nemají mapu osvojenou si myslím, že to bude přínosné.
Abych přiznal pravdu, secret jsem nenašel, ale věřím tomu, že ho jednou najdu
Pokud najdu nějaké bugy, tak to doeditnu, nebo vám dám nějak vědět.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Super mapa dufam že je nahodiťe čim skvôr DD chcelo by to už nove mapy na JB
MESSI9595
- MESSI95
- Kolemjdoucí
Perfektná mapa , klobúk dole pred tvorcami, šikovné ručičky. Oceňujem veľké množstvo prepracovaných atrakcií, jednoduché cz/sk vysvetlenie, označenie ct zon, a umiestnenie secret miestnosti(ktorú som sice hľadal dlhšie, ale predsa sa mi ju podarilo nájsť,už len prísť na správnu kombináciu čísel ).
S blížiacim sa začiatkom MS , učite chválim pridanie CZ/SK hymny, verím ,že obe budú znieť čo najčastejšie
S blížiacim sa začiatkom MS , učite chválim pridanie CZ/SK hymny, verím ,že obe budú znieť čo najčastejšie
-
Maxikk - CS 1.6 Admin
Mapa super, určitě přidání byť jedné mapy by mohlo hráče odprostit od neustálého hraní stejných map..
Ačkoliv sekci už nemám na starost, psali jste klucí Dwandymu? Nebo mu mám ohledně toho zkusit napsat já?
Ačkoliv sekci už nemám na starost, psali jste klucí Dwandymu? Nebo mu mám ohledně toho zkusit napsat já?
ex. Hlavní mapper, CS Admin, správce MC akademie, správce CS admin-akademie, MC Cheathunter, MC Admin, CS Support, MC Support, PP Administrátor, GM, PS, správce Dota2 sekce ...
Since 2011
Since 2011
-
UstavniSoudce - CS 1.6 Admin
Moss píše:Mapa super, určitě přidání byť jedné mapy by mohlo hráče odprostit od neustálého hraní stejných map..
neviem ako to uz ohladom map na GS chodi ale pravdepodobne by ju mal Kozlak testovat..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Kozlak píše:Super mapa, dobrá práce
MESSI95 píše:Super mapa dufam že je nahodiťe čim skvôr DD chcelo by to už nove mapy na JB
Maxikk píše:Perfektná mapa , klobúk dole pred tvorcami, šikovné ručičky. Oceňujem veľké množstvo prepracovaných atrakcií, jednoduché cz/sk vysvetlenie, označenie ct zon, a umiestnenie secret miestnosti(ktorú som sice hľadal dlhšie, ale predsa sa mi ju podarilo nájsť,už len prísť na správnu kombináciu čísel ).
2011 píše:Mapa super, určitě přidání byť jedné mapy by mohlo hráče odprostit od neustálého hraní stejných map..
Dakujem kazdemu za pozitivne ohlasy.
2011 píše:Ačkoliv sekci už nemám na starost, psali jste klucí Dwandymu? Nebo mu mám ohledně toho zkusit napsat já?
Vedenie o mape uz vie.
(Pre info, Update [2] je momentalne dostupny na stiahnutie hore.)
Counter-Strike Game Level Designer
-
0yo - Mapper
jaky si frajer a mapa je dobra
Benger pileo funale piloso palmae et compote
-
Enrique - Zkušený
seemsGood palecnahor
- veduci
- Amatér
Super mapa, dobrá práca
Veľa sa mi páči spracovanie atrakcií a ich množstvo. Je tam toho fakt veľa, navyše na to, aká je tá mapa fakt veľká, tak je veľmi dobre stabilizovaná. Dokonca aj ja so svojim low PC som to utiahol
Vyzdvihol by som aj "vyznačené" CT zóny, pre začiatočníkov a ľudí, ktorí nemajú mapu osvojenú si myslím, že to bude prínosné.
Aby som priznal pravdu, secret som nenašiel, ale verím tomu, že ho raz nájdem
Ak nájdem nejaké bugy, tak to doeditnem, alebo vám dám nejako vedieť
Veľa sa mi páči spracovanie atrakcií a ich množstvo. Je tam toho fakt veľa, navyše na to, aká je tá mapa fakt veľká, tak je veľmi dobre stabilizovaná. Dokonca aj ja so svojim low PC som to utiahol
Vyzdvihol by som aj "vyznačené" CT zóny, pre začiatočníkov a ľudí, ktorí nemajú mapu osvojenú si myslím, že to bude prínosné.
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Perfektná mapa, šikovné ručičky, palecnahor, dobrá práca, tá mapa je fakt veľká takže super robota.
https://www.youtube.com/watch?v=2_Ywg7UtXaA
- attendbasis
- Amatér
W0rt3x píše:Super mapa, dobrá práca
aspon vieme ze vies prekladat kozlakov prispevok do slovenciny..
!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Mapa pěkná, už jen doufat, že naše 80 IQ JB komunita nebude pořád votovat humor, kakao, oasis, rush, snow, anka.
- byLif3
- Amatér
pekna mapa chalani
- ScottyCeps
- Kolemjdoucí
textury nic moc
-
L0GiC1337 - Sponzor
• Stránka 1 z 2 • 1, 2