• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: kanee (NE)CHEATUJE
Decoyyy píše:Chazi, ty si mimo.
Chaz ma pravdu, spis ty jsi mimo
https://steamcommunity.com/id/majitelpenez
-
0wned - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
chaaz píše:Kidas píše:Však videa který jsem viděl byli koupený wh z shopu ...
Od kdy jde WH koupit za innocenta?
Takový prefire jsi nikdy za lifespan ttt nehodil, ale když zbývají poslední dva a hráč je za rohem za stěnou, zrovna se ti povede taková haluz.. V dalším kole si preaimneš přímo na hlavu hráče, jelikož jsi neodhadl, kde končí stěna![]()
![]()
Ani nezkoušej.
Ano prefairoval jsem do těch dveří ale ne přez tu zeď, do tý doby jsem ani nevěděl že to jde prostřelit.... Ano to další kolo jsem měl koupený Wh a na pravý ucho slyším míň takže se mi docela špatně orientuje podle zvuků
kanee/káně
cheaty na každou hru
cheaty na každou hru
-
Kidas - Zkušený
Kidas píše:chaaz píše:Kidas píše:Však videa který jsem viděl byli koupený wh z shopu ...
Takový prefire jsi nikdy za lifespan ttt nehodil, ale když zbývají poslední dva a hráč je za rohem za stěnou, zrovna se ti povede taková haluz.. V dalším kole si preaimneš přímo na hlavu hráče, jelikož jsi neodhadl, kde končí stěna![]()
![]()
Ani nezkoušej.
Ano prefairoval jsem do těch dveří ale ne přez tu zeď, do tý doby jsem ani nevěděl že to jde prostřelit.... Ano to další kolo jsem měl koupený Wh a na pravý ucho slyším míň takže se mi docela špatně orientuje podle zvuků
to rikal aj tvuj fotr, ale furt ty same pohadky dokola
I'm a Sufi to goofies, I could prolly speak Farsi
-
Ascendant - Zkušený
Ascendant píše:Kidas píše:chaaz píše:Kidas píše:Však videa který jsem viděl byli koupený wh z shopu ...
![]()
Ani nezkoušej.
to rikal aj tvuj fotr, ale furt ty same pohadky dokola
Idk co proti mě máte pořád.... Nikdy jsem tam necheatoval tak nevím co tady řešit... Na serveru mě můžete pořád najít takže nahlasovat sračky můžete pořád ..... Jestli se potřebujete hádat s dítětem tak si to dělejte já už to řešit nepotřebuju

kanee/káně
cheaty na každou hru
cheaty na každou hru
-
Kidas - Zkušený
Každý kto hral TTT nejaký ten mesiac vie že kanee "leggit" cheatoval.
Bohužiaľ niekedy sa skrátka adminom buď nechcelo dôkladne prezrieť demo alebo si neboli istý.. ale každý kto videl jeho playe vedel že nieje čistý

Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
A najväčšiu zásluhu má na tom Chaz... No joke... ako jeden z mála adminov na TTT si dal záležať nie len na dodrziavani pravidiel TTT módu ale zobral si pod lupu aj cheaterov, ktorý tam cheatovali doslova že pravidelne a dlhodobo ... A ešte mali VIP a tvárili sa aký sú frajeri...
good Job guys
good Job guys
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
Only4Fun píše:A najväčšiu zásluhu má na tom Chaz... No joke... ako jeden z mála adminov na TTT si dal záležať nie len na dodrziavani pravidiel TTT módu ale zobral si pod lupu aj cheaterov, ktorý tam cheatovali doslova že pravidelne a dlhodobo ... A ešte mali VIP a tvárili sa aký sú frajeri...
good Job guys
Čau súhlasím aj keď Chaz tak tiež cheatoval alebo cheatuje kedže ma svojom YT kanálu ma video ako cheatuje...
VŠETCI STE BOTI 

-
kubobubo - Pokročilý
kubobubo píše:
Čau súhlasím aj keď Chaz tak tiež cheatoval alebo cheatuje kedže ma svojom YT kanálu ma video ako cheatuje...
Čau, souhlasím. All day long. http://chaz.ml/1.png
graduated IB Student
[ eGo Admin & Head CH • 2017-2020, 2022-? ]
http://axiome.ga
hvh masta
[ eGo Admin & Head CH • 2017-2020, 2022-? ]
http://axiome.ga
hvh masta
-
chaaz - Zkušený
chaaz píše:kubobubo píše:
Čau, souhlasím. All day long. http://chaz.ml/1.png
vrátíme topic, kde chaz?
kanee/káně
cheaty na každou hru
cheaty na každou hru
-
Kidas - Zkušený
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3