Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno]Pomoc Co nejdříve!!

Příspěvekod Gamesitesjedine » 13 úno 2015, 20:06

SteamID Commentator problem

- Vaša mašina: Laptop
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: tento člověk mi řekl, že kdybych dostal ban pak bych měl psát do konzole "Commentator xc(Neco)"
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Ahoj, chtěl bych říci, že tento člověk mi řekl, že kdybych dostal ban pak bych měl psát do konzole "Commentator xc(Neco)" což mi způsobilo Problémy s mým Steam ID. poté, co jsem připojil pak jsem viděl že můj SteamID byl VALVE_ID_LAN. můj přítel mi řekl, abych sem přišel, protože podporujete CS PC nebo tak nak. Takže bych rád, kdybyste mi co nejdříve pomoci :( Já jsem admin na serveru, kde je moje SteamID pokazeny :( PROSIM POMOCTE MI JAK MUZETE :(((((((
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Pomoc Co nejdříve!!

od Rumcajz » 13 úno 2015, 20:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pomoc Co nejdříve!!

Příspěvekod MrFruty » 13 úno 2015, 20:49

Dálo mi práci rozluštit o co vlastně jde,ale myslím že znám řešení :
Vypni steam - jdi do složky Steamu v Program Files a smaž z ní VŠECHNY SOUBORY (i složky až na jednu)kromě složky "Steamapps" a "steam.exe" .(nesmaže ti to hry) - Restartuj počítač - Zapni steam.exe a měl by se ti stáhnout znovu.

P.S.:Reinstalace steamu nevyřeší tento problém.
Zdroj:Email přímo od Steam Supportu.
MrFruty
Mistr
Mistr

Re: [řešíme]Pomoc Co nejdříve!!

Příspěvekod Gamesitesjedine » 13 úno 2015, 21:23

Omlouváme se, ale já opravdu nefunguje :( Udělal jsem všechno, co mi řekl, ale to nezměnilo nic
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrFruty » 13 úno 2015, 21:35

Četl jsem o tom více na internetu,a všude se píše o nelegálním CSku (na steamu?) a obcházení banu pomocí "commentator xc03335162" na non-steam serverech.Moc o tom nevím,ale vím,že by jsi měl odinstalovat CSko ze steamu Moje Hry ->CS 1.6-> Odstranit místní obsah ,smaže ti to hru,pak zajít do složky CSka /steam/steamapps/common(většinou)/Half-life a smazat vše co zbylo (snad by nic zbýt nemělo že ?).Hra se nainstaluje znova a vyčistí od všeho,co si tam dával(a to nemluvím jen o příkazech) .
MrFruty
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gamesitesjedine » 13 úno 2015, 21:47

ANO! To je presne ono!... No to člověk, který mi řekl, ten kód Řekl mi, že pokud dostanu ban tak mam napsat do konzole ten kód.
tak jsem si dal ban za 1 minutu a napsal sem ten kód do konzole. Pak jsem se připojil na server a vidim ze nemam steam fotku a nic vedle mena. Pak jsem dal amx_who do konzole a vidim muj steamID: VALVE_LAN Tak nak.
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gamesitesjedine » 13 úno 2015, 21:49

A jsem udělal to odinstaluvani csko, ale nepomohlo. vimazal sem setski subory atd. Nic nepomohlo.
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Elwyn » 13 úno 2015, 21:58 VIP

Nepríde mi že pochádzaš z našich krajín.

Where are you from ? Are u using google translate ? We will try to help you. Just wait.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Elwyn » 13 úno 2015, 22:05 VIP

Ahoj, bohužiaľ ak si použil tento príkaz je dosť pravdepodobné že dostaneš ban na tvoj STEAM účet. Toto som sa dočítal, neviem či je to pravda. Snažil si sa obísť ban.

Hi, I`m sorry, but If u used this command, u will get ban for your STEAM account. This I found, i don`t know if it`s true. You tried to circumvent ban.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Gamesitesjedine » 13 úno 2015, 22:18

Jsem z česka ale já se narodil v Angliji a moji rodiče jsou anglicky. Ale proč bych dostal ban za takovou věc? Máte na mysli trvalé ban ?
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Elwyn » 13 úno 2015, 22:25 VIP

Okej, rozumiem.

Neboj sa, ban podľa mňa nedostaneš, bol to asi nejaký len výplod určitého člena toho fóra. Si si istý, že si reinštal vykonal presne ako napísal kolega nado mnou ? Skús to spraviť so STEAM-om. Zmazať ho celý a aj to čo ostane v zložke. Jednoduchší liek na to nepoznám.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Gamesitesjedine » 14 úno 2015, 11:11

Ano, jsem udělal všechno co jste mi řekli. Reinstaluval som celej steam (Nefunguvalo) Reinstaluval sem Cs 1.6 (Nefunguvalo) Udelal sem setsko co vas kolega rekl (Nefunguvalo) Pak sem nevedel co udelat tak jsem napsal do konzole pouze "Commentator" a to mi napsalo "HLTV Mode disabled" tak nak. Nic se nezmenilo. Pouze na ten server kde som to napsal tam to pouze nefunguje, na jiny servery jako gamesites jb to funguje normalne. Muj kamarad mi rekl ze kdys ja napisu "commentator" znovu do konzole, a majtel serveru restartuje server, Tak bych to mohlo spravit.
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Elwyn » 14 úno 2015, 11:32 VIP

Áno, tak by sa to dalo. No gamesites kvôli tebe neude určite reštartovávať server.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Gamesitesjedine » 14 úno 2015, 14:33

No tak dekuji mnohokrat ze jste mi pomohly, snat to pude. Drzte palce a snat se uvudime znovu :D
Gamesitesjedine
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MrFruty » 14 úno 2015, 14:52

Kdyby něco,tak se ozvy ;)
Beru jako vyřešené - LOCK .
MrFruty
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody