Paysafecard zablokování plateb

Příspěvekod Padmann » 08 pro 2016, 19:12

Dobrý den. Dnes jsem si normálně zakoupil 2 psc (Paysafecard) a vložil je na účet. Cca 2 hodiny poté jsem si chtěl peníze vložit na steam, ale vyhodilo mi to tuto chybnout hlášku: "Z bezpečnostních důvodů byl Váš účet my paysafecard zablokován pro transakce." Psal jsem si na podporu a toto je odpověď: Vážený pane *********

Abychom mohli Váš přístup k účtu my paysafecard odblokovat, je potřeba provést upgrade stavu na verzi Unlimited.

Upgrade stavu na verzi Unlimited provedete takto:

1. Ověřte, zda údaje poskytnuté při registraci souhlasí s údaji uvedenými na platném průkazu s fotografií (cestovním pasu, občanském nebo řidičském průkazu). Tyto údaje si můžete kdykoli ověřit v nabídce „Moje údaje“ a případně změnit.
2. Přihlaste se k účtu my paysafecard a přejděte do nabídky „Limity a stav“.
3. Klikněte na možnost „Upgrade stavu“ a načtěte požadované doklady.
4. Jakmile Vaše údaje ověříme, zašleme Vám doporučený dopis s potvrzovacím kódem.
5. Znovu se přihlaste k účtu my paysafecard a klikněte na možnost „Upgrade stavu“. Zadejte potvrzovací kód z dopisu.
6. Váš stav bude ihned aktivní.
Kde najdu na psc com tu nabídku limity a stav a poté upgrade stavu?
S psc platím od září 2016, nikdy jsem neplati na neautorizovaných obchodech, pouze g2pay a steam. Zajímalo by mě, jestli jste měli někdy někdo taky takovýto problém a popřípadě jak jste ho řešili. Děkuji za Vaše rady!
Padmann
Pokročilý
Pokročilý

Paysafecard zablokování plateb

od Rumcajz » 08 pro 2016, 19:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Paysafecard zablokování plateb

Příspěvekod zima » 09 pro 2016, 09:00

Ja osobne som s tým nikdy problém nemal a ani nemám účet na ich stránke. Danú kartu som používal len na steame. Tam som zadal pin a bolo vybavené.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: Paysafecard zablokování plateb

Příspěvekod Taygete » 09 pro 2016, 15:57 VIP

Jelikož já PSC nepoužívám tak ti to přesně nepovím jedině bych to musel vidět ale když ti support napsal že to tam je tak se prostě jednoduše přihlaš a hledej „Limity a stav“ nebo něco tomu podobného nebo se zkus proklikat skrz nastavení plateb apod. kde by to mohlo být přece si to nevymysleli.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy