Volná debata o kostičkách v Minecraftu.

Origo vs. Warez

Příspěvekod MajorGames4 » 04 led 2016, 12:32 VIP

V tomto tématu si povíme jaké má výhody originální Minecraft a Warez Minecraft. Může vám to třeba pomoct se rozhodnout jestli si pořídíte origo nebo warez :) začneme.

Origo:

Výhody:

+ Dobrý pocit
+ Vlastní skin na vlastné jméno
+ Můžete se připojit na všechni Servery
+ V technic launcheru se můžete připájet na Servery
+ Na nekterých portálech se dřív dostanete do A-Teamu než s warezem

Nevýhody:

- Musíte si ho koupit za 20 €.

Poznámka: Mezi nevýhody bych ještě mohl zařadit aby jste si dali pozor z kím obchodujete, a na svůj účet.

S kým obchodujete: člověk, z kterým se chystáte obchodovat, může vypadat normálně a že se mu dá věřit. Ale v podstatě vás může okrást o účet.

Bacha na svůj účet !!!: Musíte si svoje přihlasovací jméno a heslo na minecraft.net dobře zalohovat!!! pokud ho stratíte pak si můžete znovu koupit MC na nový účet.

Extrémní bacha na: Dávejte si pozor, nikomu neříkejte ani pod jaký emailem jste registrováni na minecraft.net! V dnešní době stačí, aby jste nějkakému programátorovi řekli jen svoji e-mailovou adresu kde máte regisrovaní MC, a už nebude problém zjistit heslo.

Pokud se vás např. na Serveru někdo zeptá "Zdar, máš origo?" Radši řekněte že jste warezák, protože to může být hacker a podle vašeho jména si můýe vystopovat adresu a heslo kde máte registrovaní MC.

Warez:

Výhody:

+ Zdarma

Nevýhody:

- Nemůžete mít skin (vlastní)
- Nemůžete se připojit na mineplex atd... off. servery.
- Nemůžete hrát technic launcher (No... můžete si stáhnout warez ale můžete hrát pouze Singleplayer, protože servery na Tech. Launcher jsou jen pro originální verze hry.)

To by bylo asi vše... Snad vám to pomůže s rozhodováním :).
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Origo vs. Warez

od Rumcajz » 04 led 2016, 12:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Origo vs. Warez

Příspěvekod noblemar » 04 led 2016, 13:33

Jasně :D na serveru ahoj si warezak? Jasně jsem warezak boom a někdo ti ukradne účet :D :D jdi dělat na stránky belsk cz nebo ty podobný kraviny :D
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Abit » 04 led 2016, 13:42

TexterrMvr píše:Bacha na svůj účet !!!: Musíte si svoje přihlasovací jméno a heslo na minecraft.net dobře zalohovat!!! pokud ho stratíte pak si můžete znovu koupit MC na nový účet.

Extrémní bacha na: Dávejte si pozor, nikomu neříkejte ani pod jaký emailem jste registrováni na minecraft.net! V dnešní době stačí, aby jste nějkakému programátorovi řekli jen svoji e-mailovou adresu kde máte regisrovaní MC, a už nebude problém zjistit heslo.

Pokud se vás např. na Serveru někdo zeptá "Zdar, máš origo?" Radši řekněte že jste warezák, protože to může být hacker a podle vašeho jména si můýe vystopovat adresu a heslo kde máte registrovaní MC.[/color]

Tak si to projdeme step by step.

Zacneme tim slozitejsim a to ukradenim uctu podle jmena a zjisteni origa.
Na toto pouzijeme MojangAPI.
Kód: Vybrat vše
https://api.mojang.com/users/profiles/minecraft/noblemar

Diky tomu zjistime origo UUID hrace s timto jmenem (na warez serverech je jine).
Tento hrac nikdy nemel jiny nick, coz jsme zjistili na
https://api.mojang.com/user/profiles/564cafbff94e44ea9427133b68bb7c3a/names

Diky nasledujicimu odkazu muzeme zjistit:
  • aktualni jmeno
  • skin
  • cas zmeny skinu
  • jmeno profilu
https://sessionserver.mojang.com/session/minecraft/profile/564cafbff94e44ea9427133b68bb7c3a

Neni tam skoro nic? Podivejte se do "value": tam naleznete nejaky divny text.
eyJ0aW1lc3RhbXAiOjE0NTE5MTA2MzQxODIsInByb2ZpbGVJZCI6IjU2NGNhZmJmZjk0ZTQ0ZWE5NDI3MTMzYjY4YmI3YzNhIiwicHJvZmlsZU5hbWUiOiJub2JsZW1hciIsInRleHR1cmVzIjp7IlNLSU4iOnsidXJsIjoiaHR0cDovL3RleHR1cmVzLm1pbmVjcmFmdC5uZXQvdGV4dHVyZS8xMWQxMDc3NTFjYzdkMjdiNTk2ODY0ZGE5YzQzNjhlMDZhMjU1ZGNkZWM2NGIwNjJlZmM2ODNiOTM0NWI2YyJ9fX0=

Tento text je zakodovan do Base64 (pozname podle = na konci). Pro dekodovani pouzijeme treba Base64Decode.
V dekodovanem textu muzeme vycist vysse vypsane veci + jestli ma hrac plast nebo ne (nefunguje u Optifine plastu a jinych sluzeb).

Na konec je potreba rict par veci:
  • Jmeno uctu mate mit svou prezdivku, tudiz to nezapomenete.
  • Heslo lze obnovit.
  • Pokud vas nekdo bude chtit hacknout, tak to udela a na nic se vas ptat nebude (nehlede na to, ze by to delal masove)
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Abit » 04 led 2016, 13:54

V minule zprave jsem psal jak to "hacknout", ted si probereme vyhody Premium Minecraftu (krom tech vyse napsanych).

• podminka vstupu do admin tymu (cena neni tak vysoka + s trochou opatrnosti lze sehnat i starsi ucty
  • overeni pri ztrate uctu (na serveru)
  • vlidnejsi pristup hracu kdyz vidi, ze mate skin
  • v budoucnu se nebudou moc registrovat hraci z warezu (/register pujde pouze z premia pokud je na dane jmeno premium)
  • je to legalni!!!
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Ticar » 04 led 2016, 14:00

Milujem, jak to abit všetko píše v bodoch. :lol:

Každopádne nie, že sa skôr dostanete do Admin Teamu, ale na serveroch, kde hráva viac hráčov sa bez origa do A-Teamu nedostanete.
Ticar
Amatér
Amatér

Příspěvekod MajorGames4 » 04 led 2016, 14:07 VIP

Pokud vas nekdo bude chtit hacknout, tak to udela a na nic se vas ptat nebude (nehlede na to, ze by to delal masove)

Tak potom naco udělali Originální Minecraft když se to jen tak dá hacknout...? :)

PS: Děkuji že jste hackerům napsali návod jak hacknout účet. :) jste nejlepší. Kdyby jste tady byli tak hodní, mohli by jste ještě napsat jak hacknout někomu komp? :)
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod MajorGames4 » 04 led 2016, 14:11 VIP

Tomuhle nějak nechápu... když to otevřu ukáže se mi jen nějaký kód a pak nick noblemar. DAFUQ ?!?!
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod noblemar » 04 led 2016, 15:15

Co na tom nechápeš abit vám dal návod na můj účet tak gl čekám na ukradnuti :D
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Abit » 04 led 2016, 15:17

TexterrMvr píše:
Pokud vas nekdo bude chtit hacknout, tak to udela a na nic se vas ptat nebude (nehlede na to, ze by to delal masove)

Tak potom naco udělali Originální Minecraft když se to jen tak dá hacknout...? :)

PS: Děkuji že jste hackerům napsali návod jak hacknout účet. :) jste nejlepší. Kdyby jste tady byli tak hodní, mohli by jste ještě napsat jak hacknout někomu komp? :)

Neni to navod jak hacknout ( i kdyz jsem to tak pojmenoval ). Je to jen zpusob jak zjistit informace navic. Ty informace jsem ziskal z MojangAPI.

Definuj to "Jak hacknout komp?" :D
TexterrMvr píše:

Tomuhle nějak nechápu... když to otevřu ukáže se mi jen nějaký kód a pak nick noblemar. DAFUQ ?!?!

Vsak jsem to popisoval - to je to UUID, ktere pouzijeme v dalsich odkazech. Format vystupu je JSON.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Abit » 04 led 2016, 15:26

Pro tento topic to staci. Priste se uvidime v sekci Tutorialy na tema Jak ukrast kamaradovi Minecraft ucet a sebrat mu vsechny penize.

Dekujeme za pozornost a LOCK
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Volná debata