• Stránka 1 z 1
Nefunkční alt+tab
Druh vašeho zařízení ? Notebook
O Jaký problém se jedná ? Když zapnu CS:GO, tak mi přestanou fungovat tlačítka alt a windows. Kvůli tomu nemůžu použít alt+tab a ostatní zkratky. Začne mi to fungovat až po vypnutí hry nebo až po restartování windows exploreru (popř. průzkumník souborů). Zkoušel jsem to u mnoha her a stává se mi to jenom u cska a lolka. Ověření integrity a následný reinstall proběhl. Drivery aktualizované. Zkoušel jsem i odinstalovat geforce experience.
Možná příčina ? Asi windows update
Jak dlouho problém přetrvává? Pravděpodobně od posledního windows updatu.
O Jaký problém se jedná ? Když zapnu CS:GO, tak mi přestanou fungovat tlačítka alt a windows. Kvůli tomu nemůžu použít alt+tab a ostatní zkratky. Začne mi to fungovat až po vypnutí hry nebo až po restartování windows exploreru (popř. průzkumník souborů). Zkoušel jsem to u mnoha her a stává se mi to jenom u cska a lolka. Ověření integrity a následný reinstall proběhl. Drivery aktualizované. Zkoušel jsem i odinstalovat geforce experience.
Možná příčina ? Asi windows update
Jak dlouho problém přetrvává? Pravděpodobně od posledního windows updatu.
-
Bezda - Drbna
Nefunkční alt+tab
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkční alt+tab
Já mám třeba možnost si to vypnout na klávesnici. Nemůže to být tím? Jinak nevím
CSGO JB,TTT, Admin
JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/

JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/
-
LadyGulage - CS:GO Admin
LadyGulage píše:Já mám třeba možnost si to vypnout na klávesnici. Nemůže to být tím? Jinak nevím
Alt+tab ani windows+tab nefunguje, dokud nevypnu csko. Pak už mi to normálně funguje bez problémů. Někdo mi doporučoval zkusit si dát csgo na fullscreen borderless, ale ani to nepomohlo.
-
Bezda - Drbna
Čau, hoď si hru do okna místo fullscreanu 

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
V okně si můžu jenom minimalizovat csko, ale furt to neopraví můj problém s tím, že nemůžu po celou dobu používat klávesy alt a windows, dokud csko opět nevypnu.
-
Bezda - Drbna
Napsal jsem ti to protože systém má v okně plnou funkčnost v nastavení atd atd. Když je fullscrean tak to blbne.
Opět se budu opakovat jako vždy, reinstal, ověření paměti, aktualizace hry / ovladačů si zkoušel ?...
Opět se budu opakovat jako vždy, reinstal, ověření paměti, aktualizace hry / ovladačů si zkoušel ?...
CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
KalvinJB píše: Opět se budu opakovat jako vždy, reinstal, ověření paměti, aktualizace hry / ovladačů si zkoušel ?...
Ano všechno tohle už proběhlo.
-
Bezda - Drbna
Ahoj máš windows 11? Pokiaľ áno, skús vypnúť Focus assist. Nájdeš to pod "Settings" -> "System" -> "Focus assist".

Odkazujem sa na príspevok: https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/1867245864109992826/

Odkazujem sa na príspevok: https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/1867245864109992826/

-
Amaya - Zkušený
Při hraní her je častým problémem, že nefunguje alt+tab. Jednoduše vám poradím, jak to vyřešit. Můžete mi prosím sdělit, zda klávesa Win+tab funguje? Pokud to funguje, můžete nejprve použít tuto zkratku.
Jinak postupujte podle těchto metod:
1.Spusťte hru v režimu okna nebo režimu okna bez okrajů
2.Změňte nastavení ALT+Tab
3.Zkontrolujte, zda problém nezpůsobuje jiný program
4.Zkontrolujte, zda je aplikace nebo hra přesunuta na virtuální plochu
Chcete-li se o těchto řešeních dozvědět více podrobností, můžete se podívat na tento článek. Zde je kompletní návod, jak to vyřešit.
Jinak postupujte podle těchto metod:
1.Spusťte hru v režimu okna nebo režimu okna bez okrajů
2.Změňte nastavení ALT+Tab
3.Zkontrolujte, zda problém nezpůsobuje jiný program
4.Zkontrolujte, zda je aplikace nebo hra přesunuta na virtuální plochu
Chcete-li se o těchto řešeních dozvědět více podrobností, můžete se podívat na tento článek. Zde je kompletní návod, jak to vyřešit.
- KrisBogisich
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1