• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Minecraft error
Ahojte toto mi pise ked chcem sa napojit na nejaky server: Failed to connect to the server Internal Exception java.lang.NullPointerException nechapem tomu, na jeden server ma to prihlasi na cratuj.cz,ale na ostatne servery ne, cital som to po anglicky, hladal ale nepomohlo poradte ako to mam opravit po cesky alebo po slovensky nedavajte mi anglicke strany lebo tomu velmi nerozumiem. Dakujem za odpoved a prajem pekny den
- Kentoss
- Amatér
Minecraft error
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Minecraft error
mam stiahnuty z KeiNett Launcher.exe
- Kentoss
- Amatér
alebo este mi toto pise niekedy Nepodarilo sa pripojit na server java.net.ConnectException: refused no further information:
- Kentoss
- Amatér
aj toto mi napisalo: Spojenie stratene Kicked whilst to lobby: Proxy is is Detected (maybe an error please reconnect your Router)
- Kentoss
- Amatér
Nějaký launcher může byt jen na daný server, v tvém případě (craftuj). Skus si nainstalovat jiný launcher a melo by ti to jít nebo skus vymazat složku .minecraft
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
1True1 píše:Nějaký launcher může byt jen na daný server, v tvém případě (craftuj). Skus si nainstalovat jiný launcher a melo by ti to jít nebo skus vymazat složku .minecraft
Start - %appdata% - Roaming - .minecraft
Pak stáhni jiný warez,
jestli chceš pošlu ti jeden.
-
N0k - Zkušený
Stalo sa to aj mne, počkal som dva dni a už to išlo. Router je stále nastavený totiž len na dva odkazy (A,B) a nevie sa pripojiť na bod C, čo môže byť v tomto prípade server ale ku príkladu napríklad z mobilného telefónu, by si sa už pripojiť vedel, každopádne taktiež to môže byť zlý launcher alebo chybný súbor v zložke .minecraft, takže ju premaž tak, ako ti tu vyššie písali kolegovia.
-
Ticar - Amatér
Stáhni si mc od nás a půjde ti to .
-
noblemar - Spamerův sluha
Poslal jsem mu jeden do pm, snad mu půjde.
@Jinak máš ho tam.
@Jinak máš ho tam.
-
N0k - Zkušený
Ahoj, reštartuj Minecraft alebo si reštartuj router (internet)
.

EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Dobre rano dneska som sa pripojil ale nepise mi to java.null ale toto Nepodarilo se pripojit na server Nepodarilo se prihlasit: Access Token can not be null or empty mam ten launcher ktory mi poslal N0k vola sa to Warez-launcher-1.8.3 exe
- Kentoss
- Amatér
Kentoss píše:Dobre rano dneska som sa pripojil ale nepise mi to java.null ale toto Nepodarilo se pripojit na server Nepodarilo se prihlasit: Access Token can not be null or empty mam ten launcher ktory mi poslal N0k vola sa to Warez-launcher-1.8.3 exe
Tu máš fix.. https://www.youtube.com/watch?v=-I5ioqp_XDk
-
N0k - Zkušený
V tom launcherovi nejde zmazat leno ked dam Profile Editor tam mi len pisr Heimerdinger (Version name) a dalej Version name: (latest version) tam nie nic napisane o skinu
- Kentoss
- Amatér
Kentoss píše:V tom launcherovi nejde zmazat leno ked dam Profile Editor tam mi len pisr Heimerdinger (Version name) a dalej Version name: (latest version) tam nie nic napisane o skinu
Prosím vás,
zkuste mi poslat screen.
-
N0k - Zkušený
Stáhni si mc z gsplay......... Každá rada ti marna očividně mas vlastní hlavu a stahujes něco co možná půjde.......
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2