Volná debata o mapách a jejich tvorbě.

[*N] cs_hellprodig - Info

Příspěvekod xyymx » 30 kvě 2019, 01:53 VIP

Zrovna pracuji na mapě z názvem cs_hellprodig. Mapa Obsahuje rukojmí a možnost Bhopu. Je to takzvaná public + kz mapa. Pro vytvoření mapy jsem se inspiroval mapou de_prodigy což můžete poznat v názvu. CT hrači budou mít zajímaví skin římského válečníka a TT naopak Satana. Bude to hodně zajímave. Mapa by měla být hotová koncem příštího týdne a popoutuje jsem na gamesites. Snažím se vytořit něco co bude hratelné a zaroven trošku odlišné. Jak mile bude mapa hotová bude možnost si jí ihned stáhnout na gamebanana. Můžete vyskoušet a hodnotit. Samozdřejmě bude přidaná sem na gamesites. Sám jsem zvědav jaké to bude. To je jen takové info co chystam! Mám v plánu i jailbreak mapu tak že si myslím že je na co se těšit. Děkuji za přečtení, a rád se s vámi podělím o zážitky. Mějte se hezky užívejte života přeje xyymx. :twisted:
Obrázek

Game Developer
Director Senior Designer
Programmer
Game Producer
xyymx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[*N] cs_hellprodig - Info

od Rumcajz » 30 kvě 2019, 01:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: cs_hellprodig - Info

Příspěvekod chickEZ » 30 kvě 2019, 02:29

úprimne, public a kz k sebe nepatria.. som dlhoročný jumper, a keď som došiel na public, jedine, čo ľudia vedeli je raz begrip
. takže pre public hráčov bhop nie je.. nehovorím, že nejaký public hráč by nevedel bhop.. len je tam väčšina, čo by to asi neocenilo.. možno tak dať ten bhop ako vedľajšiu atrakciu na cs mape :)
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [*N] cs_hellprodig - Info

Příspěvekod xyymx » 30 kvě 2019, 02:48 VIP

No to máš si pravdu. Nějak to ještě promyslím. Sice by na tý mapě bylo dobré, ale jak říkáš hráči co nehrají kz by stím mohli mít problém.
Obrázek

Game Developer
Director Senior Designer
Programmer
Game Producer
xyymx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [*N] cs_hellprodig - Info

Příspěvekod UnyversaL » 30 kvě 2019, 08:24 VIP

Je dobré, když se experimentuje a kombinuje. Co ty víš, možná to bude dobrá mapa a hezky stylizovaná. Neboj se experimentovat a uvidíme, jak to dopadne. :)

e. chick: preto som aj napísal, že ten bhop na cs mapu skôr ako vedľajšiu atrakciu :) ale aby viedol ten bhop na nejaké dôležité miesto, to nie
UnyversaL
Mistr
Mistr

Zpět na Volná debata