• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 / Crosshair
Počítač
Win7
Steam
Je tam pořád
Zdravím, můj crosshair když mám třeba AK-47, ty čárky jsou u sebe, ale když si vezmu třeba deagla, ty čárky jsou daleko od sebe, dá se tomu nějak zabránit? Vím že v cs:go to jde a myslím že i v 1.6, jen nevím jak. Kdybyste mi nerozuměli, řekněte a dodám screeny
dík
Win7
Steam
Je tam pořád

Zdravím, můj crosshair když mám třeba AK-47, ty čárky jsou u sebe, ale když si vezmu třeba deagla, ty čárky jsou daleko od sebe, dá se tomu nějak zabránit? Vím že v cs:go to jde a myslím že i v 1.6, jen nevím jak. Kdybyste mi nerozuměli, řekněte a dodám screeny

ArbYs^ - since 2013
_______
<3 Rapper7, Tweety (Aeater) <3
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech
_______
.. spoustu dalších, na který si nevzpomenu! Díky za top chvilky na knife, furien a fun serverech

-
Arbys - Zkušený
[vyřešeno] CS 1.6 / Crosshair
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 / Crosshair
Jestli tím máš na mysli to, aby byl pořád stejně velký, nehledě na to, jestli se hýbeš nebo střílíš, tak ne, v 1.6ce nic takového není.
Ty rozestupy jednotlivých linií crosshairu mají znázornit přibližnou vzdálenost, ze které s tou zbraní dáš bez obtíží HS (tj. když jsou větší, na HS musíš být blíž, přibližně tak, aby se do hlava nepřítele dotýkala všech 4 linií; proto se také zmenšují, když si čupneš)
Možná někde na YT najdeš návod jak si ty linie „bugnout“ blízko k sobě, ale bude ti to k ničemu z už výše zmíněných důvodů
Ty rozestupy jednotlivých linií crosshairu mají znázornit přibližnou vzdálenost, ze které s tou zbraní dáš bez obtíží HS (tj. když jsou větší, na HS musíš být blíž, přibližně tak, aby se do hlava nepřítele dotýkala všech 4 linií; proto se také zmenšují, když si čupneš)
Možná někde na YT najdeš návod jak si ty linie „bugnout“ blízko k sobě, ale bude ti to k ničemu z už výše zmíněných důvodů

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Ne, nejde mi o to, aby byl stejně velký když skáču, běžím nebo střílím, ale o tu velikost když se nehýbu, aby se neměnila jeho velikost v závislosti na zbrani, kterou mám v ruce. Takhle to je AKčkem a takhle s deaglem a já bych chtěl mít ten cross u obou stejný, s tím deaglem se mi na dálku špatně odhaduje když chci trefit hlavu (jak píšeš, mělo by to ideálně být mezi těma čárkama, ale stejně se to dá trefit i bez toho). Chápu to teda správně, že to co chci nejde udělat?
ArbYs^ - since 2013
_______
_______

-
Arbys - Zkušený
Tak možnost dát si všude stejně velký crosshair byla přidána až v Counter-Strike: Source , budeš se s tím muset holt naučit mířit. Když to spousta lidí zvládla (víceméně i včetně mě), ty to určitě taky nějak zvládneš 

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Nevím zda si to pamatuji dobře, ale když napises do konzole cl_dynamiccroshair 1 a dale do konzole +duck budeš v ducku a to stačí napsat cl_lw 0/1 (to přesně nevím), potom napises cl_dynamoccroshair 0 a budeš mít takový crosshair u vsech zbrani.., nevím zda jsem to napsal přesně, ale takhle si to ještě pamatuji nebo stačí kouknout na yt, doufám ze jsem to napsal srozumitelně, aby jsi věděl, co mas dělat...
(Kdyby jsi nerozumel, do konzole:
cl_dynamiccroshair 1
+duck
cl_lw 1/0 [nejspíše 1]
cl_dynamiccroshair 0
-duck)
(Kdyby jsi nerozumel, do konzole:
cl_dynamiccroshair 1
+duck
cl_lw 1/0 [nejspíše 1]
cl_dynamiccroshair 0
-duck)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1