Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Clan tag

Příspěvekod foester » 29 kvě 2016, 17:42

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli by jste nemohli zavést nějaké pravidlo, aby si random lidi nemohli dávat Clan tag týmu, ve kterém nejsou. Například, že bych daného člověka nahlásil a vy by jste ho přejmenovali, pak kickli a pak ban. Je jedno co mu za to dáte, ale aby to nebylo jen tak. Pak si nějaké random děti dají náš clantag a začnou nadávat na ostatní a pak nám kazí jméno clanu. Děkuji za přečtení a doufám, že se to nějak vyřeší. Nashledanou.
foester
Amatér
Amatér

Clan tag

od Rumcajz » 29 kvě 2016, 17:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Clan tag

Příspěvekod w0rphyy » 29 kvě 2016, 18:57 VIP

Ahoj,
myslim si ze tohle asi se zavadet do pravidel nebude, mozna nekdy.

e. w0rphyy: A jinak jestli hraci na serveru nadavaji, muzete je nahlasit a dostanou ban.
bck
w0rphyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod foester » 29 kvě 2016, 19:16

No psal jsem to na forum do online konverzace a tam mi psali, že za to ban nemůže být, že je každého volba jaké si dá jméno. Ale mi to příjde jako uplná blbost. Dneska si dal nějaký malý kluk náš clan a nadával ostatním. Co si pak budou o nás myslet kvůli jednomu malému klučinovi.. Měli by to do pravidel dát.. Pak se toho zneužívá.
foester
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ovie » 29 kvě 2016, 19:37 VIP

Ahoj,

tato věc se netrestá, je to také na vaší domluvě s tím dotyčným "klukem". Když mu rozumně napíšete, ať si nick změní, myslím si, že ustoupí a nick si změní.

A když nadával, tak ho nahlas do porušování pravidel a hráč bude za nadávky potrestán.
Poté se můžeš ostatním hráčům omluvit a i oni pochopí, že k vám asi nepatřil, když vy se za jeho chování i stydíte ;)
Né všechno je potřeba trestat a banovat. Všechno se dá vyřešit rozumně :)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod gajdyNek » 30 kvě 2016, 16:11

to by byla dobra vec ty clan tagy :D bral bych to, a myslim ze hodne lidi taky :D
gajdyNek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod foester » 30 kvě 2016, 19:53

Psal jsem mu to. A né jednou. Ale on prostě nereaguje. Nechápu co mu to dává nebo co tím dosáhne. Mohlo by se s tím něco udělat.. Není to zrovna normální aby si random člověk dával náš clantag a vydával se za našeho člena.
foester
Amatér
Amatér

Příspěvekod Peor » 31 kvě 2016, 15:09

Tak ak daný hráč nepočúva teba, kontaktuj nejakeho admina na steame nech dojde na server a povedz mu nech hráča poprosí nech si meno zmení aby neboli problémy jak medzi vami tak aj celkovo na serveri.. neboj takéto problémy malo veľa hráčov taktiež ako aj môj kamarát bol jeden z nich, zavolal ma na server hráčovi čo mal jeho clantag som slušne napísal, aby si meno zmenil a bez zbytočných rečí si ho zmenil a žiadne problémy takéhoto typu sa už u neho neobjavovali.. ajkeď pravidlo, žeby niekto nemohol bez povolenia používať iného clantag nie je myslím si, že ak sa k hráčovi slušne prihovoríš nebude robiť zbytočné problémy a nick si zmení, ak začne byť agresívny tu je možnosť zavolať admina na server alebo ho nahlásiť ako tu bolo písané vyššie..
Peor
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SieurDesto » 31 kvě 2016, 18:08 VIP

Pochopte už, že ty vaše klany jsou směšné, nejsou nijak oficiálně registrované a nikdo je pořádně nebere v potaz, pokud si nechcete připadat jako blbci kvůli hráči co si dá před jméno to samé co vy, stačí si nick změnit a nedávat si tam žádný klan kvůli kterému by jste se potom museli stydět, klany nejsou dobré na žádných 1.6 GS serverech spíš je tomu naopak. Jediné k čemu jsou tyto vaše "klany" dobré je na turnaje které jsou pořádány ale mimo tyto turnaje je to nesmysl a zbytečné. Vysvětli mi proč bude lepší když budeš s někým v klanu na serveru? Jaké to má výhody oproti hráčovi co sice hraje také jako ty s "kamarádem" ale nedá si před jméno nějaké hloupé písmena na rozdíl od tebe a tvého kamaráda?

A proč by se mělo trestat hráče za to, že si dá před jméno nějaké písmena či slova, máte snad ten klan oficiálně registrovaný na celou 1.6/všechny hry nebo rovnou "patentovaný"? :lol: Jako když někdo kopíruje jméno jiného hráče je to docela ubohé ale s těmi klany je to nesmysl to trestat protože klany si dáváte dobrovolně. A i přesto, že se může stávat toto vás to od nich neodradí takže je to jen vaše mínus, že máte potřebu si dávat "klany" před jméno a potom to musíte řešit a stejně k ničemu nedospějete...
Pořád dokola :roll:
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod foester » 01 čer 2016, 16:26

klan máme proto, aby když dojde někdo na server a chce jít gather nebo vw, tak napíše rovnou nám. :) A nemusíme to tam řešit. A to, že máme nějaký klan a někdo si to dá do nicku a vydává se za našeho člena tak je náše chyba jo? :) No ok. Když to říká "Admin" tak je to asi pravda no. :D Ok. Myslel jsem že se to trochu pořeší ale jak vidím, tak o to moc zájem nemáte. :) A Peor pokud si to čteš, tak tě chci poprosit jestli by sis mě nepřidal na steamu. Nemám žádného admina, protože jsem to doposud nepotřeboval a taky tady nechci mít nějaké random lidi, protože dodšlávám s kámošem gembling stránku a chci tam jen lidi, které na to potřebuju. :D No ale to už jdu z cesty. Tak pokud si to čteš, tak můj steam je https://steamcommunity.com/id/foester1337/
foester
Amatér
Amatér

Zpět na Volná debata