Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

Ako dostat skiny do CS:GO ?

Příspěvekod sike91 » 27 dub 2020, 20:42

Ahojte borci

Vopred sa ospravedlnujem ak uz tu podobna tema existuje (ale nenasiel som nic konkretne co by mi pomohlo), pripadne za svoje chabe vedomosti ohladom tejto hry.

Zacal som hrat CS GO len pred par dnami. Zapacila sa mi moznost,ze si mozem vymenit (respektive kupit) nove skinny. Tak som siel na stranku http://www.csgo.net a tam som si dobil 10€ a otvoril si nejake bedne so skinnmi a nasledne vytvoril nejake kontrakty.. No a teraz k podstate. Ako dostanem tieto skinny do hry ? Lepsie povedane ako mozem s tymito skinnmi hrat CSko ? Nejak nerozumiem tomu procesu.

Ak by sa tu nasiel nejaky borec, ktory by mi poradil a ja by som uspesne tieto skinny natahal do svojho inventara a mohol s nimi hrat, tak by som bol neskutocne rad.

P.S odmena ta neminie :)
sike91
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Ako dostat skiny do CS:GO ?

od Rumcajz » 27 dub 2020, 20:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ako dostat skiny do CS:GO ?

Příspěvekod strafemachine » 27 dub 2020, 20:55 VIP

Ahoj,

bohužiaľ si zablúdil na gamblingovú stránku. Tieto stránke sú veľmi populárne v dnešnej dobe. Ide presne o gambling. Dobil si si 10€, pregemblil si ich (pootvaral si bedne) a dostal si nejaké skiny. Na 99% si dostal úplne lacné a zbytočné skiny ktoré sú otrasné. Z týchto stránok si skiny vytiahnuť vieš, konekrétne cez withdraw skins tlačidlo. Musíš si linknúť svoj trade link na danú stránku (keď klikneš na withdraw skins, vypýta si to od teba trade link). Je to link, na ktorý ti bot z danej stránky prevedie skiny ktoré si "vyhral". Trade link nájdeš tu. Následne prejdeš procesom ktorý ti daná stránka bude písať a svoje skiny dostaneš.

Pre budúcnosť však nepoužívaj tieto gambling stránky ale ak moc chceš skin tak si radšej daj tých 10€ priamo do Steam peňaženky a kúp si nejaký skin. Pozor, skiny ktoré tradeneš alebo kúpiš cez Steam market na sebe majú tzv. trade ban, čo znamená že istú dobu (týždeň) ich nebudeš môcť tradovať. V každom prípade ti bude oveľa lepšie si priamo ten skin kúpiť ako sa snažiť dostať nejaký skin z gamblingovej stránky. Sú to vyhodené peniaze.

Ak by si mal nejaké otázky neváhaj sa pýtať. Peace.
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod strafemachine » 27 dub 2020, 20:59 VIP

Pardón, Tu je daný trade link
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod sike91 » 28 dub 2020, 10:12

Ahoj

Dakujem ti za rychlu reakciu na moj post. Co sa tyka toho naletenia na gamblersku stranku- pride mi vtipne,ze ja skoro 30 rocny cap som naletel na taku banalitu :lol: . Kazdopadne som tam vhodil "iba" 10€ a vytocil som nejake skiny za celkovu hodnotu asi 15 € a este mi na ucte zostalo (asi za predaj duplikatnych skinov) nieco cez 9 €. Takze som asi lucker v tomto. No kazdopadne by som ich rad nejako "vytiahol" odtial. Ked kliknem na tlacitko: "Vyzvednuti skinu je k dispozici"! Vyskoci mi pod tym hlaska:" Klikněte u položky na tlačítko 'Vyžádat z tržiště' a počkejte na převod daného skinu od prodejce z tržiště market.csgo.com k vám!
Oficiální aplikace pro oficiální přijímání položek – https://marketapp.online/. No a tu som dosiel. Ta stranka mi pride maximalne chaoticka a nejak sa tam neorientujem. Zadal som tam ten svoj trade link ale ich bot ma nechce pustit dalej, respektive mi neakceptuju nakupovanie a predavanie skinnov...Tak som asi prisiel o 10€ a tie vyhrate skiny :/

Kazdopadne ti dakujem strafemachine za pomoc. Bude najlepsie ked si kupim nejaky skin priamo na Steame.
sike91
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody