{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak se připojit na server?

Napsal Dwandy dne 22.09.2014 pro sekci CS 1.6
Máte hru nainstalovanou a nevíte, jak se připojit na online herní server? Hra s botmi určitě po nějakém čase omrzí, proto existují online herní servery, na kterých lze hrát s ostatními hráči. Gamesites.cz nabízí spoustu takových serverů a v následujícím článku si řekneme, jak se stát online hráčem.
Jak se připojit na Counter Strike 1.6 servery?
 
Chcete si zahrát na našich CS 1.6 serverech? Vyzkoušejte si více než 15 herních modu, které vás zaručeně zabaví! K připojení na server musíte mít plně nainstalovanou hru. Jak ji nainstalovat se dozvíte zde. Pro připojení na server je nutné znát pár základních pojmů. Mezi ně patří např. IP adresa, konzole, server, aj.

Vysvětlení pojmů:
• IP adresa: je v informatice číslo, které jednoznačně identifikuje síťové rozhraní v počítačové síti, která používá IP (internetový protokol).
• Konzole: příkazový řádek
• Server: základna, kde je hostovaná naše hra

Co je to konzole a kde ji najdu?
• Konzole je ve hře Counter Strike 1.6 nějaký příkazový řádek. Otevřeme ji znakem na klávesnici, který se nachází pod klávesou ESC (Escape).
 
Po stisku klávesy se otevře konzole (viz. obrázek)
 
 
Znám IP serveru, ale když ji zadám do konzole nic se neděje, proč?
Samozřejmě, že to nebude fungovat. Samotná IP adresa není žádný příkaz pro naši konzoli. Abychom se připojili na server, musí náš příkaz vypadat následovně. Jako příklad uvedeme server JailBreak #1, jeho IP adresa je 93.91.240.114:27083 .
Do konzole tedy napíšeme příkaz connect 93.91.240.114:27083 . Nyní se připojujete na server.
 
Existuje i jiná možnost
Samozřejmě existuje i jednodušší způsob, jak mít servery po ruce. Při instalaci Non-steam verze hry máte automaticky nainstalováno Gamesites GUI, kde se na vybrané servery připojíte jedním klikem. Jak si vytvořit vlastní GUI naleznete v tomto tutoriálu.

 
SEZNAM HERNÍCH SERVERŮ OD GAMESITES
 


Autor: Dwandy; Zobrazeno: 55163x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář