{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Palworld server na Gamesites!

Napsal Whoik dne 30.01.2024 pro sekci GS
Ano, je to tak. Aktuálně nejhranější hra na steamu si našla cestu taky na Gamesites a my vám přinášíme první server. Níže si řekneme něco o hře samotné a taky o našem serveru, který se hlásí o vaši pozornost. Místa na serveru je stále dost, proto neváhejte a přijďte se pobavit s ostatními hráči.

Palworld vzal útokem celý herní svět a téměř ihned po svém vydání se stal nejhranější hrou na steamu. A to je stále v beta verzi. Dnes, 30.01.2024 se píše nová historie Gamesites.cz, jelikož spouštíme první server věnovaný této hře. Ta může na první dobrou připomínat Pokémony, ale pokud jste již do světa Palů zavítali, víte, že tato hra má mnohem větší potenciál! A my se jej pokusíme využít díky našemu skvělému týmu, který bude přinášet do hry nové updaty a vylepšení, které učiní z hraní na našem Palworld Gamesites.cz serveru opravdovou zábavu.

IP: 82.208.17.12:27834

Co je Palworld?

Nejprve si pro popis vypůjčíme oficíální text hry ze steamu: "Bojujte, farměte, stavte a pracujte spolu s tajemnými tvory zvanými "Pals" v této zcela nové multiplayerové hře o přežití a tvorbě v otevřeném světě!" Možná již tento krátký popisek stačí, abyste pochopili, o co ve hře jde. Po napojení se na server se objevíte v otevřeném světě plném neprobádaných míst, přičemž společnost vám dělají různá stvoření, které můžete chytat a využívat pro vlastní potřebu. Ne vždy se vám však podaří je chytit, čímž se můžete dostat do potíží.

Základní myšlenkou hry je boj o přeižtí. A abyste si to přežití co nejvíce zpříjemnili, je vaším hlavní úkolem postavit si základnu a pěstovat plodiny. To však není ani zdaleka vše, ale můžete si být jisti, že se vším vám můžou pomoci nachytaní Pals, kteří mají různé vlastnosti, díky kterým se většina činností lehce stane zábavou. I když jste hru nikdy nehráli, jistě vše brzy pochopíte. Samozřejmě jsme si pro vás připravili sekci na foru, kam můžete psát své otázky, dojmy nebo komentáře. Samozřejmostí je také sekce na našem Discord serveru, kam se připojíte přes tento link - https://discord.gg/PFrX46SrCT

Gamesites.cz Palworld Server - 82.208.17.12:27834

Připojení na náš server je jednoduché. Z hlavní nabídky vyberete "Join Multiplayer Game" a dole do kolonky pro IP zadáte: 82.208.17.12:27834. V tu ránu se objevíte na serveru, kde se budete moci potkat s kamarády a také jinými hráči. Server je aktuálně v čisté verzi, jelikož pluginy a různá vylepšení teprve vznikají, nicméně i tak je již zážitek ze hry na vysoké úrovni. Jediný neduh je nutnost pravidelného restartu, kvůli aktuální nedoladěnosti hry. Server se tak v daný čas vypne a ihned zase naskočí, přičemž vaše věci a celkový průběh hry zůstanou na svém místě.

Hru si můžete pořídit na oficiálních stránkách steamu zde - https://store.steampowered.com/app/1623730/Palworld/

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2073x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář