{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[CS 1.6 TURNAJ] Střílej jako Messi!

Napsal Tokop dne 21.07.2023 pro sekci CS 1.6
Již je to nějaká ta sobota, kdy se naposledy uskutečnil větší JailBreak turnaj na Counter-Strike 1.6 serverech. A my právě nyní takovou sobotu opět přinášíme! Už pomalu, ale jistě můžete začít trénovat své střelecké a brankářské dovednosti, protože se bude jednat o fotbalový turnaj jeden na jednoho, takže budete muset předvést své kvality ve všech rolích a spolehnout se budete moci pouze na vaše schopnosti.

Football Cup se uskuteční v sobotu, 5. 8. v 17:00. Pro účast v turnaji je nutné se zaregistrovat do turnaje na GSLIGA.GAMESITES.CZ a dorazit nejpozději pár minut před začátkem na náš TeamSpeak (ts.gamesites.cz), kde budou vysvětlena pravidla a obdržíte heslo na zamčeny server JailBreaku, kde se bude celý turnaj odehrávat.

Všechny zápasy budou odehrány vyřazovacím systémem (pavouk) na mapě jail_leyawiin a každý zápas potrvá 5 minut z něhož vzejde vítěz, který během utkání nastřílí do branky protihráče více gólů během základní hrací doby. Pokud bude po vypršení nastavené časomíry nerozhodný stav, tak zápas pokračuje a zvítězí tým, který jako první střelí zlatý gól.

Vítěz celého turnaje vyhraje EVIP na libovolný server, 800 kreditů a speciální ikonku, kterou se pyšní pouze pár vítězů tohoto typu turnaje. Ale ani další v pořadí neodejdou s prázdnou. Poražený finalista si odnese VIP + 600 kreditů a třetí v pořadí obdrží 400 kreditů. Vyhrané kredity můžete buď vyměnit za VIP na našich serverech. Případně můžete vyzkoušet své štěstí otevíráním bedniček nebo využít naše online casino.

Budeme se na vás tedy na začátku srpna (augusta) těšit na TeamSpeaku Gamesites (ts.gamesites.cz) v turnajové a soutěžní sekci, kterou najdete hned pod vstupní branou. Pevně věříme, že se sejdeme v hojném počtu. Nechť vyhraje ten nejlepší!

Autor: Tokop; Zobrazeno: 4364x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář